Trabzonspor Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için imza töreni düzenledi

Trabzonspor 19.06.2019 - 14:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için imza töreni düzenledi

Bordo Mavililerin Yeni transferleri Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için bugün imza töreni düzenlendi.
Trabzonspor Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için imza töreni düzenledi   Bordo Mavililerin Yeni transferleri Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için bugün imza töreni düzenlendi.   Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ertürk’ün katılımıyla Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde her iki oyuncu da üçer yıllık sözleşmeye imza attı.   Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, törende yaptığı konuşmada, geleceğe yönelik çok önemli iki ismin transfer edildiğini belirterek, “Kulübümüzün gençlik politikası doğrultusunda Atakan ve Salih’i kadromuza kattık. Genç yaşta olmalarına rağmen kalitelerini ortaya koyan her iki oyuncuya da güvenimiz sonsuz. Çok uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine eminiz. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.   Atakan Gündüz 18 yaşındaki savunma oyuncusu Atakan Gündüz Trabzonspor’a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor’da olduğum için gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.   Salih Kavrazlı   2002 doğumlu hücum oyuncusu Salih Kavrazlı ise kulübümüze uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirterek, “Trabzonspor’a transfer olarak büyük bir iş başardığımı düşünüyorum. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem” diye konuştu.
Bordo Mavililerin Yeni transferleri Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için bugün imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için imza töreni düzenledi

 

Bordo Mavililerin Yeni transferleri Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı için bugün imza töreni düzenlendi.

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ertürk’ün katılımıyla Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde her iki oyuncu da üçer yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, törende yaptığı konuşmada, geleceğe yönelik çok önemli iki ismin transfer edildiğini belirterek, “Kulübümüzün gençlik politikası doğrultusunda Atakan ve Salih’i kadromuza kattık. Genç yaşta olmalarına rağmen kalitelerini ortaya koyan her iki oyuncuya da güvenimiz sonsuz. Çok uzun yıllar kulübümüze ve Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceklerine eminiz. Genç kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

 

Atakan Gündüz

18 yaşındaki savunma oyuncusu Atakan Gündüz Trabzonspor’a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, “Trabzonspor’da olduğum için gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Salih Kavrazlı

 

2002 doğumlu hücum oyuncusu Salih Kavrazlı ise kulübümüze uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirterek, “Trabzonspor’a transfer olarak büyük bir iş başardığımı düşünüyorum. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.