Trabzonspor Antalyaspor Maçı İdmanlarında Bordo Maviş Bebek ve Merve

Trabzonspor 24.04.2018 - 17:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Antalyaspor Maçı İdmanlarında Bordo Maviş Bebek ve Merve

Trabzonspor Antalyaspor Maçı İdmanlarında Bordo Maviş Bebek ve Merve Futbolcularla Buluştu       Trabzonspor ligin 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından pas, çabukluk ve taktik çalışması yapıldı.         Ayrıca antrenmanı Balıkesirli Ulaş ve Burcu Maviş’in oğulları Bordo Maviş bebek ziyaret etti. Bordo Maviş bebeğe oyuncular ilgi gösterdi.      Daha önce yapılan açıklamada Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Demirok ve Kamil Ahmet Çörekçi'nin son durumları hakkında yapılan açıklama şu şekilde olmuştu; Yapılan muayene ve çekilen MR sonuçlarına göre; Uğur Demirok'un sağ arka adale hamstring kasında yaralanma tespit edilmiş olup yaklaşık 2-3 hafta sürecek bir tedavi yapılacağı, Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise sağ diz iç yan bağında grade 2 (2. Derece) yaralanma tespit edilmiş olup 3-4 haftalık bir tedavi programı uygulanacağı belirtildi.   Önceki Antrenmanda ise bir başka ziyareti vardı, Merve’den Kucka’ya ziyaret Slovak oyuncu Kucka’nın bugün yapılan antrenmanda önemli bir misafiri vardı. Sezon başında takım kadrosuna katılan Kucka, imza töreni sonrası lösemi hastası minik taraftar Merve Şentürk ile bir araya gelmiş ve kendisine ilk formasını hediye etmişti. Tedavisi olumlu şekilde devam eden Merve, bugün tesislere gelerek Kucka’ya ile görüştü. Merve’den üzerinde, “Bize Her Yer Trabzon” yazılı havlu hediye alan Kucka büyük mutluluk yaşarken, minik taraftara uzun uzun sarıldı.

Trabzonspor Antalyaspor Maçı İdmanlarında Bordo Maviş Bebek ve Merve Futbolcularla Buluştu

      Trabzonspor ligin 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda ısınmanın ardından pas, çabukluk ve taktik çalışması yapıldı.

 

      Ayrıca antrenmanı Balıkesirli Ulaş ve Burcu Maviş’in oğulları Bordo Maviş bebek ziyaret etti. Bordo Maviş bebeğe oyuncular ilgi gösterdi.

     Daha önce yapılan açıklamada Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Uğur Demirok ve Kamil Ahmet Çörekçi'nin son durumları hakkında yapılan açıklama şu şekilde olmuştu;

Yapılan muayene ve çekilen MR sonuçlarına göre;

Uğur Demirok'un sağ arka adale hamstring kasında yaralanma tespit edilmiş olup yaklaşık 2-3 hafta sürecek bir tedavi yapılacağı, Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise sağ diz iç yan bağında grade 2 (2. Derece) yaralanma tespit edilmiş olup 3-4 haftalık bir tedavi programı uygulanacağı belirtildi.

 

Önceki Antrenmanda ise bir başka ziyareti vardı,

Merve’den Kucka’ya ziyaret

Slovak oyuncu Kucka’nın bugün yapılan antrenmanda önemli bir misafiri vardı.

Sezon başında takım kadrosuna katılan Kucka, imza töreni sonrası lösemi hastası minik taraftar Merve Şentürk ile bir araya gelmiş ve kendisine ilk formasını hediye etmişti.

Tedavisi olumlu şekilde devam eden Merve, bugün tesislere gelerek Kucka’ya ile görüştü. Merve’den üzerinde, “Bize Her Yer Trabzon” yazılı havlu hediye alan Kucka büyük mutluluk yaşarken, minik taraftara uzun uzun sarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.