Trabzonspor Ankaragücü Maçı Kaç Bilet Satıldı

Trabzonspor 02.02.2019 - 13:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü Maçı Kaç Bilet Satıldı

Trabzonspor Ankaragücü Maçı Kaç Bilet Satıldı Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun taraftara gönderdiği mektup ve Trabzonspor Kulübü'nün yayınladığı video sonrasında dün bilet satışlarında gözle görülür bir atış olduğu gözlendi. Bordo-Mavili ekip, Ankaragücü maçı şu an kombineler dahil 21 bin dolaylarında bilet satıldığı kaydedildi. Trabzonspor Taraftarlarından Protesto Yürüyüşü Bugün saat 16.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Taraftarlar protesto yürüyüşü yapıyorlar. Çok sayıda taraftarın katıldığı yürüyüşe İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ve vatandaşlar katıldı. Taraftarlar ellerinde "Adalet İstiyoruz' parkartı ve meşalelerle Uzunsokak'tan Kahramanmaraş ceddesi üzerinden Devlet Sahil yoluna doğru ilerleyerek burada bulunan TFF Trabzon Şubesi'ne kadar yürüyecek. Buradan medicalpark stadına geçecekler.

Trabzonspor Ankaragücü Maçı Kaç Bilet Satıldı

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun taraftara gönderdiği mektup ve Trabzonspor Kulübü'nün yayınladığı video sonrasında dün bilet satışlarında gözle görülür bir atış olduğu gözlendi. Bordo-Mavili ekip, Ankaragücü maçı şu an kombineler dahil 21 bin dolaylarında bilet satıldığı kaydedildi.

Trabzonspor Taraftarlarından Protesto Yürüyüşü

Bugün saat 16.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Taraftarlar protesto yürüyüşü yapıyorlar. Çok sayıda taraftarın katıldığı yürüyüşe İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ve vatandaşlar katıldı. Taraftarlar ellerinde "Adalet İstiyoruz' parkartı ve meşalelerle Uzunsokak'tan Kahramanmaraş ceddesi üzerinden Devlet Sahil yoluna doğru ilerleyerek burada bulunan TFF Trabzon Şubesi'ne kadar yürüyecek. Buradan medicalpark stadına geçecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.