Trabzonspor Ankaragücü karşılasması sonrası futbolcuların açıklamaları

Trabzonspor 28.06.2020 - 00:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü karşılasması sonrası futbolcuların açıklamaları

Trabzonspor Ankaragücü karşılasması sonrası futbolcuların açıklamaları   Jose Sosa:   "Biz pes etmeyeceğiz. İstemediğimiz bir sonuç oldu ama üzgün olsak bile yolumuza devam edeceğiz, önümüzde savaşacağımız çok maç var, kupa finali var. Henüz pes edecek değiliz, mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz."   Uğurcan Çakır:   "Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Ankaragücü'nün maçta kalmasına izin verdik. Geçen hafta 90+5'te bir gol yedik, berabere bitti. Bu maçın da berabere bitmesi bizi üzdü. Takım olarak çok üzgünüz ama ümidimizi hiç kaybetmiyoruz. Kafamızı dik tutacağız. Mücadeleyi bırakmayıp, terimizin son damlasına kadar sahada her şeyimizi vereceğiz. Olacaksak, beraber şampiyon olacağız."   Joao Pereira:   "Penaltı çok basit bir penaltıydı. Son zamanlarda bize karşı çok basit kararlar çalınmaya başlandı. Trabzonspor'un bu başarısı sanırım insanları rahatsız etmeye başladı ama onlar bilsinler ki, rahatsız olmaya devam edecekler. Trabzonspor bu mücadeleyi vermeye devam edecek. Zirve mücadelesi vermemize üzülenler, üzülmeye devam edecek."

Trabzonspor Ankaragücü karşılasması sonrası futbolcuların açıklamaları

 

Jose Sosa:

 

"Biz pes etmeyeceğiz. İstemediğimiz bir sonuç oldu ama üzgün olsak bile yolumuza devam edeceğiz, önümüzde savaşacağımız çok maç var, kupa finali var. Henüz pes edecek değiliz, mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz."

 

Uğurcan Çakır:

 

"Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Ankaragücü'nün maçta kalmasına izin verdik. Geçen hafta 90+5'te bir gol yedik, berabere bitti. Bu maçın da berabere bitmesi bizi üzdü. Takım olarak çok üzgünüz ama ümidimizi hiç kaybetmiyoruz. Kafamızı dik tutacağız. Mücadeleyi bırakmayıp, terimizin son damlasına kadar sahada her şeyimizi vereceğiz. Olacaksak, beraber şampiyon olacağız."

 

Joao Pereira:

 

"Penaltı çok basit bir penaltıydı. Son zamanlarda bize karşı çok basit kararlar çalınmaya başlandı. Trabzonspor'un bu başarısı sanırım insanları rahatsız etmeye başladı ama onlar bilsinler ki, rahatsız olmaya devam edecekler. Trabzonspor bu mücadeleyi vermeye devam edecek. Zirve mücadelesi vermemize üzülenler, üzülmeye devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.