Trabzonspor Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile ulaşım sponsorluğunu yeniledi

Trabzonspor 25.07.2020 - 17:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile ulaşım sponsorluğunu yeniledi

Trabzonspor Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile ulaşım sponsorluğunu yeniledi   Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle Trabzonsporumuzun kurucu başkanı, bu güzide şirketi kurarak hayat veren, Türkiye’de büyük bir marka haline getiren Sayın Ali Osman Ulusoy’u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ulusoy ailesi her zaman Trabzonsporumuzun yanında durarak desteklerini esirgemediler. Hülya Ulusoy hanımefendiye kulübümüz ve camiamız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.   Hülya Ulusoy ise kuruluşundan bugüne Trabzonspor’un yücelmesi için çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor’a katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.   Trabzonspor Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu desteğinden dolayı Hülya Ulusoy’a teşekkür ederek adının yazılı olduğu formamızı hediye etti.

Trabzonspor Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu ile ulaşım sponsorluğunu yeniledi

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle Trabzonsporumuzun kurucu başkanı, bu güzide şirketi kurarak hayat veren, Türkiye’de büyük bir marka haline getiren Sayın Ali Osman Ulusoy’u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ulusoy ailesi her zaman Trabzonsporumuzun yanında durarak desteklerini esirgemediler. Hülya Ulusoy hanımefendiye kulübümüz ve camiamız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hülya Ulusoy ise kuruluşundan bugüne Trabzonspor’un yücelmesi için çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor’a katkı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Trabzonspor Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu desteğinden dolayı Hülya Ulusoy’a teşekkür ederek adının yazılı olduğu formamızı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.