Trabzonspor Alanyaspor Maçının Hakemi Açıklandı

Trabzonspor 13.02.2019 - 13:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Alanyaspor Maçının Hakemi Açıklandı

Spor Toto Süper Lig 22. Hafta 17.02.2019 Pazar günü saat 16:00’da Medical Park Stadyumunda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçını yönetecek olan hakemler açıklandı.
Trabzonspor Alanyaspor Maçının Hakemi Açıklandı   Spor Toto Süper Lig 22. Hafta 17.02.2019 Pazar günü saat 16:00’da  Medical Park Stadyumunda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçını yönetecek olan hakemler açıklandı.   Trabzonspor’un Aytemiz Alanyaspor ile evinde oynayacağı müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Abdulkadir Bitigen görevlendirildi.   Trabzonspor Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor   Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Kaptan Cemil Usta Antrenman Sahası’nda pas varyasyonlarıyla başlayan çalışma topa sahip olma oyunları ve sprint çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise dayanıklılık esaslı orta büyüklükte alan oyunları oynandı.   Ayrıca antrenmanı Araklı Merkez İlkokulu ve Cudibey Ortaokulu öğrencileri ziyaret ederek, Bordo Mavili ekibe başarı dilediler.  
Spor Toto Süper Lig 22. Hafta 17.02.2019 Pazar günü saat 16:00’da Medical Park Stadyumunda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçını yönetecek olan hakemler açıklandı.

Trabzonspor Alanyaspor Maçının Hakemi Açıklandı

 

Spor Toto Süper Lig 22. Hafta 17.02.2019 Pazar günü saat 16:00’da  Medical Park Stadyumunda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçını yönetecek olan hakemler açıklandı.

 

Trabzonspor’un Aytemiz Alanyaspor ile evinde oynayacağı müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Abdulkadir Bitigen görevlendirildi.

 

Trabzonspor Alanyaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

 

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Kaptan Cemil Usta Antrenman Sahası’nda pas varyasyonlarıyla başlayan çalışma topa sahip olma oyunları ve sprint çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise dayanıklılık esaslı orta büyüklükte alan oyunları oynandı.

 

Ayrıca antrenmanı Araklı Merkez İlkokulu ve Cudibey Ortaokulu öğrencileri ziyaret ederek, Bordo Mavili ekibe başarı dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.