Trabzonspor Akhisarspor maçını Uğurlu yönetecek

Trabzonspor 08.03.2019 - 08:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Akhisarspor maçını Uğurlu yönetecek

Trabzonspor Akhisarspor maçını Uğurlu yönetecek   Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ali Saygın Ögel ve Candaş Elbil’in yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu oldu. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile Trabzonspor'un çıktığı maçlar Bu güne kadar Trabzonspor’un 15 maçında görev yapan Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönnettiği , maçların 8’inde sahadan galibiyetle ayrılan Trabzonspor 4 maçı kaybetti 3 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı

Trabzonspor Akhisarspor maçını Uğurlu yönetecek

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 9 Mart Cumartesi günü sahasında Akhisarspor ile yapacağı maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ali Saygın Ögel ve Candaş Elbil’in yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu oldu.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile Trabzonspor'un çıktığı maçlar

Bu güne kadar Trabzonspor’un 15 maçında görev yapan Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönnettiği , maçların 8’inde sahadan galibiyetle ayrılan Trabzonspor 4 maçı kaybetti 3 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.