Trabzonspor Ahmet Canbaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor 03.07.2019 - 22:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ahmet Canbaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor Werder Bremen’den transfer ettiği Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor Ahmet Canbaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı?     Trabzonspor Werder Bremen’den transfer ettiği Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.     Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ahmet Canbaz’dan beklentisinin büyük olduğunu kaydetti. Başkanımız Ağaoğlu, “Ahmet, Türkiye’deki hatta dünyadaki en doğru yere geldi. Genç oyunculara verdiğimiz önem herkesin malumu. Ahmet de onlardan biri ve kendisinden beklentimiz çok büyük. Ahmet, zorlu bir mücadelenin içine girecek. Oynadığı mevkide çok zorlu rakipleri var. İnanıyorum ki Avrupa’nın en iyisi olacak” dedi.     Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Ahmet Canbaz da, şunları söyledi: “Heyecanlı ve gururluyum. İnşallah burada elimden gelen her şeyi yapacağım ve formayı alacağıma da inanıyorum. İnşallah herkes için en iyisi olur.”     Oyuncuya ödenecek ücret ile ilgili ise KAP'a şu açıklama yapıldı:     "Profesyonel futbolcu Ahmet Canbaz ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2019/20 futbol sezonu için 625 bin TL garanti ücret, 2020/21 futbol sezonu için 630 bin TL garanti ücret, 2021/22 futbol sezonu için 630 bin TL garanti ücret ödenecektir."
Trabzonspor Werder Bremen’den transfer ettiği Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Ahmet Canbaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı?

 

 

Trabzonspor Werder Bremen’den transfer ettiği Ahmet Canbaz ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

 

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Ahmet Canbaz’dan beklentisinin büyük olduğunu kaydetti. Başkanımız Ağaoğlu, “Ahmet, Türkiye’deki hatta dünyadaki en doğru yere geldi. Genç oyunculara verdiğimiz önem herkesin malumu. Ahmet de onlardan biri ve kendisinden beklentimiz çok büyük. Ahmet, zorlu bir mücadelenin içine girecek. Oynadığı mevkide çok zorlu rakipleri var. İnanıyorum ki Avrupa’nın en iyisi olacak” dedi.

 

 

Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Ahmet Canbaz da, şunları söyledi: “Heyecanlı ve gururluyum. İnşallah burada elimden gelen her şeyi yapacağım ve formayı alacağıma da inanıyorum. İnşallah herkes için en iyisi olur.”

 

 

Oyuncuya ödenecek ücret ile ilgili ise KAP'a şu açıklama yapıldı:

 

 

"Profesyonel futbolcu Ahmet Canbaz ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2019/20 futbol sezonu için 625 bin TL garanti ücret, 2020/21 futbol sezonu için 630 bin TL garanti ücret, 2021/22 futbol sezonu için 630 bin TL garanti ücret ödenecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.