Trabzonspor 6 Genç Altyapı Futbolcusunu Kadrosuna Kattı

Trabzonspor 05.07.2018 - 12:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor 6 Genç Altyapı Futbolcusunu Kadrosuna Kattı

Trabzonspor 6 Genç Altyapı Futbolcusunu Kadrosuna Kattı   Trabzonspor Altyapısında yetişen altı oyuncu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini profesyonel yapan sözleşmelere imza attılar.   Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin’in de yer aldığı törende Behlül Aydın üç, Kerem Baykuş, Serkan Asan, Safa Kınalı, Furkan Ödemiş ve Tayyip Ebrar Cumur da beşer yıllık sözleşme imzaladılar.   Asbaşkan Hacısalihoğlu ve Şube Sorumlusu Şahin, imzaların ardından futbolcularımızı tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.   Genç Futbolcular İmza töreninin ardından Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Trabzonspor 6 Genç Altyapı Futbolcusunu Kadrosuna Kattı

 

Trabzonspor Altyapısında yetişen altı oyuncu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini profesyonel yapan sözleşmelere imza attılar.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin’in de yer aldığı törende Behlül Aydın üç, Kerem Baykuş, Serkan Asan, Safa Kınalı, Furkan Ödemiş ve Tayyip Ebrar Cumur da beşer yıllık sözleşme imzaladılar.

 

Asbaşkan Hacısalihoğlu ve Şube Sorumlusu Şahin, imzaların ardından futbolcularımızı tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

 

Genç Futbolcular İmza töreninin ardından Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.