Trabzonspor 16 günde 5 maça çıkacak

Trabzonspor 24.02.2020 - 11:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor 16 günde 5 maça çıkacak

Trabzonspor 16 günde 5 maça çıkacak   Trabzonspor'un 16 günlük zorlu fikstürü bu hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçla başlayacak.   29 Şubat Cumartesi günü sahasında Rizespor'u ağırlayacak olan Bordo Mavililer,   3 Mart'ta Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.   7 Mart'ta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak ,   Ardından deprem nedeniyle ileri tarihe ertelenen deplasmandaki BTC Türk Yeni Malatyaspor maçını 11 Mart'ta oynayacak.   Trabzonspor, 15 Mart'ta ise şampiyonluk mücadelesinde yarıştığı rakiplerinden Medipol Başakşehir'i sahasında konuk edecek ve bu maç ile zorlu fikstürünü tamamlayacak.   Ortalama 3 günde bir maça çıkacak olan Trabzonspor bu süreçten kayıpsız çıkması halinde her iki kulvarda yoluna emin adımlar ile devam edecek.

Trabzonspor 16 günde 5 maça çıkacak

 

Trabzonspor'un 16 günlük zorlu fikstürü bu hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçla başlayacak.

 

29 Şubat Cumartesi günü sahasında Rizespor'u ağırlayacak olan Bordo Mavililer,

 

3 Mart'ta Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

 

7 Mart'ta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak ,

 

Ardından deprem nedeniyle ileri tarihe ertelenen deplasmandaki BTC Türk Yeni Malatyaspor maçını 11 Mart'ta oynayacak.

 

Trabzonspor, 15 Mart'ta ise şampiyonluk mücadelesinde yarıştığı rakiplerinden Medipol Başakşehir'i sahasında konuk edecek ve bu maç ile zorlu fikstürünü tamamlayacak.

 

Ortalama 3 günde bir maça çıkacak olan Trabzonspor bu süreçten kayıpsız çıkması halinde her iki kulvarda yoluna emin adımlar ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.