Trabzon’da Efsaneler Buluştu: Emir Yuşa Anısına Duygu Dolu Ziyaret
Trabzon’da Efsaneler Buluştu: Emir Yuşa Anısına Duygu Dolu Ziyaret
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası kapsamında şehre gelen unutulmaz futbolcuları ağırladı. Başkan Genç, yorgun mermi sonucu hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın hatırasını yaşatmak için düzenlenen turnuvanın büyük bir toplumsal anlam taşıdığını vurguladı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Efsanelerle Yeniden” futbol turnuvası için Trabzon’a gelen Türk futbolunun efsane isimlerini makamında ağırladı.
Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuva, yorgun mermi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı anısına gerçekleştiriliyor. Ziyarette, Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı da hazır bulundu ve duygusal anlar yaşandı.
Ziyarete katılan futbol efsaneleri arasında Hami Mandıralı, Tanju Çolak, İbrahima Yattara, Abdullah Ercan, Oktay Derelioğlu, Nesim Özgür, Dobi Hasan, Şeyhmuz Suna, Mehmet Zengin, Selim Özer, Hasan Özer, Mehmet Soykök, Zafer Demiray ve Nihat Tümkaya gibi isimler yer aldı.
Başkan Ahmet Metin Genç, ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Trabzon’umuzda ve belediyemizde sizleri ağırlamak bizim için büyük mutluluk. Hepiniz, gençliğimizin idolü olan çok değerli futbolculardınız. Bugün burada oluşunuz sadece güzel bir buluşma değil, aynı zamanda anlamlı bir farkındalık mesajı. Emir Yuşa yavrumuzun hatırasını yaşatmak ve toplumda bilinç oluşturmak için bu organizasyon çok kıymetli.”
Başkan Genç, efsane futbolculara turnuva finali öncesi başarı dileklerini ileterek, “Yavrumuz artık bir cennet meleği oldu, inşallah bir gün hep birlikte orada buluşuruz” sözleriyle duygulandırdı.
Tarih: 8 Ekim 2025
Yer: Trabzon Büyükşehir Belediyesi
Trabzon HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.