Trabzon Valisinden koronavirüs saha timleri ve filyasyon ekiplerine jest

Genel 14.08.2020 - 09:20, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Valisinden koronavirüs saha timleri ve filyasyon ekiplerine jest

Trabzon Valisinden koronavirüs saha timleri ve filyasyon ekiplerine jest   Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu'nun tüm ilçelerimizdeki cansiperane çalışarak, dağ tepe demeden görev yapan saha timlerimiz ve filyasyon ekiplerimize özel olarak hazırlattığı tatlılar bugün kendilerine ulaştırıldı. Pandemi döneminde kurallara uymayanların sorumsuz davranışları nedeniyle her geçen gün yükleri biraz daha artan ekiplerimizin bir nebze olsun yüzlerinde yorgunlukla karışık tebessüm oluşturan bu jest için Sayın Valimize personellerimiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Trabzon Valisinden koronavirüs saha timleri ve filyasyon ekiplerine jest

 

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu'nun tüm ilçelerimizdeki cansiperane çalışarak, dağ tepe demeden görev yapan saha timlerimiz ve filyasyon ekiplerimize özel olarak hazırlattığı tatlılar bugün kendilerine ulaştırıldı. Pandemi döneminde kurallara uymayanların sorumsuz davranışları nedeniyle her geçen gün yükleri biraz daha artan ekiplerimizin bir nebze olsun yüzlerinde yorgunlukla karışık tebessüm oluşturan bu jest için Sayın Valimize personellerimiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.