Trabzon okuyor projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

Genel 27.02.2020 - 16:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon okuyor projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

Trabzon okuyor projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor   Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi iş birliğinde yürütülen ‘Trabzon Okuyor’ projesi, tüm hızıyla devam ediyor.   ‘Gelin Hep Birlikte Kitap Okuyalım’ sloganı ile hayata geçirilen ‘Trabzon Okuyor’ projesinin 11’inci söyleşisi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Yahya Kemal Beyatlı’nın “Kendi Gök Kubbemiz” isimli kitabı üzerine yapıldı. Söyleşiye çok sayıda öğrenci ve kitapsever katıldı. Proje kapsamında öğrenciler ve öğretmenler okudukları kitaplar üzerine tartışarak, farklı bakış açılarını görme imkanı buluyor.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve eğitim alanındaki çalışmalara çok önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyor, bu yöndeki faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. ‘Trabzon Okuyor’ projesi ile daha önceden belirlenen yazarların kitaplarının okunması, yorumlanması ve yazar hakkındaki düşüncelerin tartışılması, başta öğrenciler olmak üzere kitapseverlerden büyük ilgi görüyor. Eğitim alanındaki bu tür projelerin ilgi görmesinden şehir adına memnuniyet duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata katkı sunacak projelere destek vermeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Trabzon okuyor projesi öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi iş birliğinde yürütülen ‘Trabzon Okuyor’ projesi, tüm hızıyla devam ediyor.

 

‘Gelin Hep Birlikte Kitap Okuyalım’ sloganı ile hayata geçirilen ‘Trabzon Okuyor’ projesinin 11’inci söyleşisi, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Yahya Kemal Beyatlı’nın “Kendi Gök Kubbemiz” isimli kitabı üzerine yapıldı. Söyleşiye çok sayıda öğrenci ve kitapsever katıldı. Proje kapsamında öğrenciler ve öğretmenler okudukları kitaplar üzerine tartışarak, farklı bakış açılarını görme imkanı buluyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve eğitim alanındaki çalışmalara çok önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyor, bu yöndeki faaliyetlerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. ‘Trabzon Okuyor’ projesi ile daha önceden belirlenen yazarların kitaplarının okunması, yorumlanması ve yazar hakkındaki düşüncelerin tartışılması, başta öğrenciler olmak üzere kitapseverlerden büyük ilgi görüyor. Eğitim alanındaki bu tür projelerin ilgi görmesinden şehir adına memnuniyet duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanata katkı sunacak projelere destek vermeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.