Trabzon il sağlık müdürlüğünden duyuru

Genel 26.05.2020 - 20:11, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon il sağlık müdürlüğünden duyuru

Trabzon il sağlık müdürlüğünden duyuru   Halkımıza duyurulur...İl dışından çay veya herhangi bir şekilde ilimize gelmiş ya da gelecek olan eş, dost,komşu veya akrabalarımızın geldiklerinde evlerinde, kendi alanlarında kalmalarına,yine köy veya mahalle halkıyla temasta bulunmamalarına özellikle dikkat etmeliyiz.   Ülkemizde bir kısım şehirlerde il dışı hareketlerden dolayı yeni vakalar olduğu hepimizin malumu.Bu durumları yaşamamak ve özgürlüklerimizin sınırlanması durumuna kalmamak için lütfen bu kişileri uyaralım.Bizler de onlarla temasta bulunmaktan kaçınalım ,sosyal mesafeyi koruyalım,hoşgeldin ziyaretlerini yapmayalım.   Bayram sonrası için de geçmiş bayramınız kutlu olsun tarzı ziyaretlerden de kaçınalım. Birlikte başaracağımız pandemi sürecinin kısa sürede sonlanması için bu kurallara harfiyen uymamız gerektiğini bilelim.Bugüne kadar ortaya koyduğunuz duyarlılığınız ve özverili davranışlarınız için teşekkür ediyorum.Biraz daha sabır lütfen.

Trabzon il sağlık müdürlüğünden duyuru

 

Halkımıza duyurulur...İl dışından çay veya herhangi bir şekilde ilimize gelmiş ya da gelecek olan eş, dost,komşu veya akrabalarımızın geldiklerinde evlerinde, kendi alanlarında kalmalarına,yine köy veya mahalle halkıyla temasta bulunmamalarına özellikle dikkat etmeliyiz.

 

Ülkemizde bir kısım şehirlerde il dışı hareketlerden dolayı yeni vakalar olduğu hepimizin malumu.Bu durumları yaşamamak ve özgürlüklerimizin sınırlanması durumuna kalmamak için lütfen bu kişileri uyaralım.Bizler de onlarla temasta bulunmaktan kaçınalım ,sosyal mesafeyi koruyalım,hoşgeldin ziyaretlerini yapmayalım.

 

Bayram sonrası için de geçmiş bayramınız kutlu olsun tarzı ziyaretlerden de kaçınalım. Birlikte başaracağımız pandemi sürecinin kısa sürede sonlanması için bu kurallara harfiyen uymamız gerektiğini bilelim.Bugüne kadar ortaya koyduğunuz duyarlılığınız ve özverili davranışlarınız için teşekkür ediyorum.Biraz daha sabır lütfen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.