Trabzon il sağlık müdürlüğünden Covid hastalarından yüzümüzü güldüren haberler

Gündem 14.04.2020 - 19:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon il sağlık müdürlüğünden Covid hastalarından yüzümüzü güldüren haberler

Trabzon il sağlık müdürlüğünden yapılan açıklama
Trabzon il sağlık müdürlüğünden Covid hastalarından yüzümüzü güldüren haberler   Covit pozitif hastalarımızdan yüzümüzü güldürenler artıyor   13.04.2020 te 5 hasta AYBÜ’den servise çıkarıldı. Covid tanısı sonrası ağır pnömonileri olup yoğun bakım tedavileri tamamlandı. Bunlardan 1. H.K. 53 Yaş, 8 gün süre entübe takip edildi, son 3 gün ekstube takip ettiğimiz hasta ağır ARDS tablosu iyileşti. Rezervuarlı maske ile servise çıktı.   2. Hastamiz K.K. 52 Yaşında, ağır pnömoni tablosuyla takip ettiğimiz entübasyon endikasyonu vardı, noninvaziv olarak helment maske ile takip ettiğimiz bir hasta.( 4 gün helment kullandi). 14 gün YBU de kaldı.Rezervuarlı maske ile servise çıktı. Diğer 3 hasta 60 ve 70 ‘li yaşlarda olup reZervuarlı oksijen maskesi ile takip ettiğimiz, solunum egzersizleri ile destek olduğumuz hastalarımız.   İnşallah devamı da gelecektir. Emeği geçen tüm YBÜ ekibine ve enfeksiyon hekimlerimize teşekkür ederiz. #saglikbakanligi #sbkhgm #halksagligigm #acilafetgovtr #sbsggm
Trabzon il sağlık müdürlüğünden yapılan açıklama

Trabzon il sağlık müdürlüğünden Covid hastalarından yüzümüzü güldüren haberler

 

Covit pozitif hastalarımızdan yüzümüzü güldürenler artıyor

 

13.04.2020 te 5 hasta AYBÜ’den servise çıkarıldı. Covid tanısı sonrası ağır pnömonileri olup yoğun bakım tedavileri tamamlandı. Bunlardan 1. H.K. 53 Yaş, 8 gün süre entübe takip edildi, son 3 gün ekstube takip ettiğimiz hasta ağır ARDS tablosu iyileşti. Rezervuarlı maske ile servise çıktı.

 

2. Hastamiz K.K. 52 Yaşında, ağır pnömoni tablosuyla takip ettiğimiz entübasyon endikasyonu vardı, noninvaziv olarak helment maske ile takip ettiğimiz bir hasta.( 4 gün helment kullandi). 14 gün YBU de kaldı.Rezervuarlı maske ile servise çıktı. Diğer 3 hasta 60 ve 70 ‘li yaşlarda olup reZervuarlı oksijen maskesi ile takip ettiğimiz, solunum egzersizleri ile destek olduğumuz hastalarımız.

 

İnşallah devamı da gelecektir. Emeği geçen tüm YBÜ ekibine ve enfeksiyon hekimlerimize teşekkür ederiz. #saglikbakanligi #sbkhgm #halksagligigm #acilafetgovtr #sbsggm

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.