Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter aylık ambulans faaliyetini açıkladı

Sağlık 13.07.2020 - 14:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter aylık ambulans faaliyetini açıkladı

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter aylık ambulans faaliyetini açıkladı   Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; HAVA 61 HELİKOPTER AMBULANS FAALİYETİ   İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 06.07.2020-13.07.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 9 (dokuz) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 6 (altı) saat 30 dakika uçuş yapılmıştır.   İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Vakfıkebir, Of, Sürmene Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulans ile alınan 9 (dokuz) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma, Özel Medical Park Karadeniz Hastanelerine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.   Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Respiratuar distresyon sendromu tanılı yeni doğan hastanın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesinden alınarak Giresun ili Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakli başarıyla tamamlanmıştır. Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Hava 61 helikopter aylık ambulans faaliyetini açıkladı

 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

HAVA 61 HELİKOPTER AMBULANS FAALİYETİ

 

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet vermekte olan Hava 61 Helikopter Ambulans 06.07.2020-13.07.2020 tarihleri arasında il içi ve il dışı 9 (dokuz) hastanın naklini gerçekleştirmiş olup; belirtilen zaman diliminde 6 (altı) saat 30 dakika uçuş yapılmıştır.

 

İleri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Vakfıkebir, Of, Sürmene Devlet Hastanelerinden Hava 61 Helikopter Ambulans ile alınan 9 (dokuz) ayrı hastanın; Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, S.B.Ü.Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma, Özel Medical Park Karadeniz Hastanelerine nakil işlemleri hava yoluyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

 

Ayrıca belirtilen tarih aralığında; Respiratuar distresyon sendromu tanılı yeni doğan hastanın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesinden alınarak Giresun ili Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakli başarıyla tamamlanmıştır. Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.