Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 Tarama Programına Devam Ediyoruz

Sağlık 15.06.2020 - 15:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 Tarama Programına Devam Ediyoruz

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 Tarama Programına Devam Ediyoruz   Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;   Bakanlığımız tarafından başlatılan antikorla covid-19 tarama programına devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde Bakanlığımızın belirlediği kişilere özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarımız ile evlerinde tetkiklerini yapıyoruz. Bu çalışma, program doğrultusunda 20 hazirana kadar devam edecek olup her tür zorluğa rağmen sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri bizi yine başarıya taşıyacaktır.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 Tarama Programına Devam Ediyoruz

 

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

Bakanlığımız tarafından başlatılan antikorla covid-19 tarama programına devam ediyoruz. Tüm ilçelerimizde Bakanlığımızın belirlediği kişilere özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarımız ile evlerinde tetkiklerini yapıyoruz. Bu çalışma, program doğrultusunda 20 hazirana kadar devam edecek olup her tür zorluğa rağmen sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri bizi yine başarıya taşıyacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.