Trabzon Devlet Tiyatrosu Ben Ödüyorum adlı oyunu kadınlar için sahneleyecek

Kültür-Sanat 07.03.2019 - 12:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Devlet Tiyatrosu Ben Ödüyorum adlı oyunu kadınlar için sahneleyecek

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz oyun sahneleyecek.
Trabzon Devlet Tiyatrosu Ben Ödüyorum adlı oyunu kadınlar için sahneleyecek     Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz oyun sahneleyecek. TDT'den yapılan açıklamaya göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Türk Kadınlar Konseyi Derneği ve TDT işbirliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program organize edilecek. TDT Haluk Ongan Sahnesinde "Üreten Rol Modellerimiz" konulu panelle başlayacak etkinlikler kapsamında, "Kadın Her Yerde" konulu fotoğraf sergisi de açılacak. Program çerçevesinde, aynı gün saat 20.00'de Yves Jamiaque'nin yazdığı, Hüseyin Mevsim'in çevirisini yaptığı, Vladlen Alexandrov'un yönettiği "Ben Ödüyorum" adlı oyun da ücretsiz sahnelenecek. Ceyhun Gen, Elvan Saliha Karahasan, Emre Ön, Rümeysa Gülendam Sağlam, Ogün Kılıç, Ayşe Natır ve Elif Tuğçe Balaban'ın rol aldığı oyunun yönetmen yardımcılığını Emre Ön, kostüm tasarımını Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Nihat Bahar, müziklerini ise Kaan Uzuner yaptı.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz oyun sahneleyecek.

Trabzon Devlet Tiyatrosu Ben Ödüyorum adlı oyunu kadınlar için sahneleyecek

 
 

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz oyun sahneleyecek.

TDT'den yapılan açıklamaya göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Türk Kadınlar Konseyi Derneği ve TDT işbirliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program organize edilecek.

TDT Haluk Ongan Sahnesinde "Üreten Rol Modellerimiz" konulu panelle başlayacak etkinlikler kapsamında, "Kadın Her Yerde" konulu fotoğraf sergisi de açılacak.

Program çerçevesinde, aynı gün saat 20.00'de Yves Jamiaque'nin yazdığı, Hüseyin Mevsim'in çevirisini yaptığı, Vladlen Alexandrov'un yönettiği "Ben Ödüyorum" adlı oyun da ücretsiz sahnelenecek.

Ceyhun Gen, Elvan Saliha Karahasan, Emre Ön, Rümeysa Gülendam Sağlam, Ogün Kılıç, Ayşe Natır ve Elif Tuğçe Balaban'ın rol aldığı oyunun yönetmen yardımcılığını Emre Ön, kostüm tasarımını Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Nihat Bahar, müziklerini ise Kaan Uzuner yaptı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.