Trabzon Çiçek Gibi Oldu

Gündem 02.04.2018 - 09:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Çiçek Gibi Oldu

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl il geneline diktiği çiçek sayısı 510 bin olurken bu çalışmalar vatandaştan büyük beğeni alıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin güzel görünümü için bu yıl 300 bin hercai menekşe, 100 bin çuha çiçeği, 80 bin lale, 20 bin sümbül, 10 bin adette nergis dikti. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, amaçlarının Trabzon’u daha da güzelleştirmek olduğunu dile getirerek, “Şehrimizin her noktasında gerek yeşillendirme gerekse çiçeklendirme çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Bu yıl içinde toplamda 510 bin çiçek diktik.  Baharın gelmesiyle birlikte parklarımıza, kavşaklarımıza diktiğimiz rengârenk çiçekler ayrı bir güzellik oluşturuyor. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl il geneline diktiği çiçek sayısı 510 bin olurken bu çalışmalar vatandaştan büyük beğeni alıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin güzel görünümü için bu yıl 300 bin hercai menekşe, 100 bin çuha çiçeği, 80 bin lale, 20 bin sümbül, 10 bin adette nergis dikti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, amaçlarının Trabzon’u daha da güzelleştirmek olduğunu dile getirerek, “Şehrimizin her noktasında gerek yeşillendirme gerekse çiçeklendirme çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Bu yıl içinde toplamda 510 bin çiçek diktik.  Baharın gelmesiyle birlikte parklarımıza, kavşaklarımıza diktiğimiz rengârenk çiçekler ayrı bir güzellik oluşturuyor. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.