Trabzon Büyükşehir Sosyal Belediyecilikte Fark Yaratıyor

Genel 21.01.2020 - 18:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Büyükşehir Sosyal Belediyecilikte Fark Yaratıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.
Trabzon Büyükşehir Sosyal Belediyecilikte Fark Yaratıyor   Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.   Bu kapsamda 2020 yılı sosyal yardımları için 2019 yılında müracaat eden ailelerin tetkikleri yapılarak, gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları belirlendi. Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yapılan ‘Kart 61, su faturası yardımı, sıcak yemek hizmeti ile birlikte ev eşyası, kıyafet, kırtasiye yardımı’ faaliyetlerinde hakkaniyet ilkesini ön planda tutuyor.       Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yardım Yönetmeliğine bağlı Sosyal Yardımlar Değerlendirme Kurulu’ndan onaylı 3 bin 354 kişinin Kart 61 (Sosyal Destek Kartı), 174 kişinin su faturası yardımı, 53 kişinin sıcak yemek hizmeti, 153 kişinin evde hijyen ve temizlik hizmetinden yararlanmasının uygun görüldüğü belirtildi. Öte yandan 2019 yılı içerisinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla hayırseverler tarafından bağışlanan çeşitli ev eşyası, giyim kuşam, gıda ve kırtasiye yardımlarının da ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığı vurgulandı.       İNSAN ODAKLI PROJELER ÖNCELİĞİMİZ   Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘önce insan’ diyoruz ve çalışmalarımızı bu anlayış doğrultusunda sürdürüyoruz. İnsan odaklı projelerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek, öncelikli çalışmalarımız arasında yer alıyor. Sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem nedeniyle yaşlılar, gençler, çocuklar ve özel gereksinimli bireylerle ilgili faaliyetlerimizi yoğun şekilde sürdürüyoruz. Zor durumda ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza destek olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Sosyal Belediyecilikte Fark Yaratıyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

 

Bu kapsamda 2020 yılı sosyal yardımları için 2019 yılında müracaat eden ailelerin tetkikleri yapılarak, gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları belirlendi. Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yapılan ‘Kart 61, su faturası yardımı, sıcak yemek hizmeti ile birlikte ev eşyası, kıyafet, kırtasiye yardımı’ faaliyetlerinde hakkaniyet ilkesini ön planda tutuyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yardım Yönetmeliğine bağlı Sosyal Yardımlar Değerlendirme Kurulu’ndan onaylı 3 bin 354 kişinin Kart 61 (Sosyal Destek Kartı), 174 kişinin su faturası yardımı, 53 kişinin sıcak yemek hizmeti, 153 kişinin evde hijyen ve temizlik hizmetinden yararlanmasının uygun görüldüğü belirtildi. Öte yandan 2019 yılı içerisinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla hayırseverler tarafından bağışlanan çeşitli ev eşyası, giyim kuşam, gıda ve kırtasiye yardımlarının da ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığı vurgulandı.

 

 

 

İNSAN ODAKLI PROJELER ÖNCELİĞİMİZ

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ‘önce insan’ diyoruz ve çalışmalarımızı bu anlayış doğrultusunda sürdürüyoruz. İnsan odaklı projelerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek, öncelikli çalışmalarımız arasında yer alıyor. Sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem nedeniyle yaşlılar, gençler, çocuklar ve özel gereksinimli bireylerle ilgili faaliyetlerimizi yoğun şekilde sürdürüyoruz. Zor durumda ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza destek olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.