Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni tanzim satış yeri Değirmendere mevkisinde açılıyor

Yaşam-Çevre 12.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni tanzim satış yeri Değirmendere mevkisinde açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere mevkisinde tanzim satış yerinin yarın hizmete gireceğini bildirdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni tanzim satış yeri Değirmendere mevkisinde açılıyor     Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere mevkisinde tanzim satış yerinin yarın hizmete gireceğini bildirdi.  Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da tanzim satışlarına 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'nda başladıklarını belirtti. Meydan Parkı'nın üst tarafında kurdukları tanzim satış yerini, Boztepe yokuşu başında bulunan Yavuz Selim İlkokulu'nun bahçesine taşıdıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Meydanda yaşanan yoğunluk nedeniyle tanzim satış yerini yine meydana yakın bir bölgeye, halkımızın alışverişlerini daha rahat yapacakları bir ortama taşımış olduk." ifadesini kullandı.  Gümrükçüoğlu, Atapark bölgesinde yıkılan SGK binalarının olduğu alanda da oluşturulan tanzim satış yerinin hizmete devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Değirmendere'de, Demirkırlar İş Merkezi'nin karşısındaki belediyemize ait otopark alanında oluşturduğumuz tanzim satış yerimiz de yarından itibaren hizmete girecektir. Halkımızın ulaşımı en kolay sağlayabileceği noktalarda tanzim satışlarımız devam edecektir. Tanzim satış yerlerinin sayılarının daha da artırılması için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tanzim satış yerleri haftanın her günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile başlatılan enflasyonla topyekun mücadele çalışmaları ve fiyat spekülasyonları ile halkımızın mağdur edilmesine izin vermemek için Trabzon'umuzda başlattığımız tanzim satış uygulamasını daha da genişleteceğiz. Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine asla izin vermeyeceğiz." Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında domates 3, soğan 2, elma 3, patates 2, salatalık 4, patlıcan 4,5 ve biber 6 liradan satılıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere mevkisinde tanzim satış yerinin yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yeni tanzim satış yeri Değirmendere mevkisinde açılıyor

 
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere mevkisinde tanzim satış yerinin yarın hizmete gireceğini bildirdi.

 Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da tanzim satışlarına 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı'nda başladıklarını belirtti.

Meydan Parkı'nın üst tarafında kurdukları tanzim satış yerini, Boztepe yokuşu başında bulunan Yavuz Selim İlkokulu'nun bahçesine taşıdıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Meydanda yaşanan yoğunluk nedeniyle tanzim satış yerini yine meydana yakın bir bölgeye, halkımızın alışverişlerini daha rahat yapacakları bir ortama taşımış olduk." ifadesini kullandı. 

Gümrükçüoğlu, Atapark bölgesinde yıkılan SGK binalarının olduğu alanda da oluşturulan tanzim satış yerinin hizmete devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Değirmendere'de, Demirkırlar İş Merkezi'nin karşısındaki belediyemize ait otopark alanında oluşturduğumuz tanzim satış yerimiz de yarından itibaren hizmete girecektir. Halkımızın ulaşımı en kolay sağlayabileceği noktalarda tanzim satışlarımız devam edecektir. Tanzim satış yerlerinin sayılarının daha da artırılması için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tanzim satış yerleri haftanın her günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile başlatılan enflasyonla topyekun mücadele çalışmaları ve fiyat spekülasyonları ile halkımızın mağdur edilmesine izin vermemek için Trabzon'umuzda başlattığımız tanzim satış uygulamasını daha da genişleteceğiz. Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine asla izin vermeyeceğiz."

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında domates 3, soğan 2, elma 3, patates 2, salatalık 4, patlıcan 4,5 ve biber 6 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.