Trabzon Büyükşehir Belediyesi MAKS projesini tanıttı

Genel 26.02.2020 - 11:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi MAKS projesini tanıttı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi MAKS projesini tanıttı   İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından “Mekansal Adres Kayıt Sistemi ve Çevrimiçi Ruhsat İzinleri (MAKS)” projesi Trabzon’da tamamlandı.   MAKS projesi kapsamında; Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelleri ile Aselsan temsilcisi tarafından Şalpazarı, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçe belediye temsilcileri ve muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıda MAKS ara yüzünün tanıtılması, yeni sistemin nasıl işleyeceği, geçiş sürecindeki adreslerin değişiklikleri ve yapılması gereken işlem adımları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.   Katılımcılardan konu ile ilgili görüş, öneri ve talepler alındıktan sonra toplantı sona erdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi MAKS projesini tanıttı

 

İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından “Mekansal Adres Kayıt Sistemi ve Çevrimiçi Ruhsat İzinleri (MAKS)” projesi Trabzon’da tamamlandı.

 

MAKS projesi kapsamında; Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelleri ile Aselsan temsilcisi tarafından Şalpazarı, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçe belediye temsilcileri ve muhtarları ile toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıda MAKS ara yüzünün tanıtılması, yeni sistemin nasıl işleyeceği, geçiş sürecindeki adreslerin değişiklikleri ve yapılması gereken işlem adımları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

 

Katılımcılardan konu ile ilgili görüş, öneri ve talepler alındıktan sonra toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.