Trabzon Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti

Genel 18.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti BAŞKAN ZORLUOĞLU, DAİRE BAŞKANI HÜSEYİN TÜRKER İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süre önce yoğun bakım servisine alınan Daire Başkanımız Hüseyin Türker, maalesef doktorlarımızın tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şehrimize Sürmene Yeniay Belediyesi döneminden itibaren uzun yıllar hizmet eden, Büyükşehir Belediyesinde daire başkanlığı yaptığı süre boyunca da hem çalışkanlığı hem de insanlarla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren çalışma arkadaşımız Türker’in ölümü, bizleri derinden yaraladı. Kendisi sadece yöneticiliği ile değil, insani özellikleri ile de çok değerli bir insandı. Büyükşehir Belediyesi olarak çok sevdiğimiz önemli bir değerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Daire Başkanımız Hüseyin Türker’e Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Koronavirüsten hayatını kaybetti

BAŞKAN ZORLUOĞLU, DAİRE BAŞKANI HÜSEYİN TÜRKER İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüseyin Türker’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süre önce yoğun bakım servisine alınan Daire Başkanımız Hüseyin Türker, maalesef doktorlarımızın tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şehrimize Sürmene Yeniay Belediyesi döneminden itibaren uzun yıllar hizmet eden, Büyükşehir Belediyesinde daire başkanlığı yaptığı süre boyunca da hem çalışkanlığı hem de insanlarla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren çalışma arkadaşımız Türker’in ölümü, bizleri derinden yaraladı. Kendisi sadece yöneticiliği ile değil, insani özellikleri ile de çok değerli bir insandı. Büyükşehir Belediyesi olarak çok sevdiğimiz önemli bir değerimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Daire Başkanımız Hüseyin Türker’e Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.