Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğrayacak

Yaşam-Çevre 18.05.2018 - 17:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğrayacak

Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğrayacak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Trabzon Botanik’i gezdirdi. Trabzon Botanik hakkında Meclis üyelerini ayrıntılı şekilde bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Karadeniz’e muhteşem bir yaşam alanı kazandırmakta olduklarını söyledi. Trabzon Botanik’in Trabzon’un marka değerine çok önemli katkılar sağlayacağını belirten Gümrükçüoğlu, “İnşallah birkaç ay sonra Trabzon Botanik’in açılışını gerçekleştireceğiz. Burası sadece Trabzon’un değil, bütün bölgemizin yaşam alanı olacaktır. İnsanlarımız akın akın buraya gelecektir. Bu alanı botanik yapılması şartıyla belediyemize tahsis eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. MECLİS İFTARDA BULUŞTU Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi dün akşam iftar programında bir araya geldi. Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen programda Meclis üyelerine seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içinde Trabzon’a hizmet etmeye devam ettiklerini kaydederken Meclis üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.  

Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğrayacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Trabzon Botanik’i gezdirdi.

Trabzon Botanik hakkında Meclis üyelerini ayrıntılı şekilde bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Karadeniz’e muhteşem bir yaşam alanı kazandırmakta olduklarını söyledi.

Trabzon Botanik’in Trabzon’un marka değerine çok önemli katkılar sağlayacağını belirten Gümrükçüoğlu, “İnşallah birkaç ay sonra Trabzon Botanik’in açılışını gerçekleştireceğiz. Burası sadece Trabzon’un değil, bütün bölgemizin yaşam alanı olacaktır. İnsanlarımız akın akın buraya gelecektir.

Bu alanı botanik yapılması şartıyla belediyemize tahsis eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

MECLİS İFTARDA BULUŞTU Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi dün akşam iftar programında bir araya geldi. Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen programda Meclis üyelerine seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içinde Trabzon’a hizmet etmeye devam ettiklerini kaydederken Meclis üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.