Trabzon B.B. Başkanı Murat Zorluoğlu,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Genel 30.04.2019 - 13:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon B.B. Başkanı Murat Zorluoğlu,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.
Trabzon B.B. Başkanı Murat Zorluoğlu,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesaj yayımladı   TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Zorluoğlu, mesajında, büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkenin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü kutladığını belirtti. Zorluoğlu, şunları kaydetti: "Bu anlamlı günün hem işçilerimizin kendi arasındaki dayanışmayı hem de işçilerimizle diğer sosyal kesimler arasında diyalog ve işbirliğini geliştireceğine, ülkemizin huzur, barış ve istikrarına katkı yapacağına inanıyorum. Bu duygularla kamu-özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerime ve emeklilerine aileleriyle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam temenni ediyorum."  
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Trabzon B.B. Başkanı Murat Zorluoğlu,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesaj yayımladı

 

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zorluoğlu, mesajında, büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkenin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü kutladığını belirtti.

Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Bu anlamlı günün hem işçilerimizin kendi arasındaki dayanışmayı hem de işçilerimizle diğer sosyal kesimler arasında diyalog ve işbirliğini geliştireceğine, ülkemizin huzur, barış ve istikrarına katkı yapacağına inanıyorum. Bu duygularla kamu-özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerime ve emeklilerine aileleriyle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam temenni ediyorum."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.