Trabzon Balık Hali İnşaatı İhale Ediliyor

Gündem 18.02.2019 - 17:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Balık Hali İnşaatı İhale Ediliyor

Trabzon Balık Hali İnşaatı İhale Ediliyor   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat’ta TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde seferberlik halinde çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şehre kazandıracakları Balık Halinin Trabzon’a değer katacağını ifade etti.       Bölgede Tabakhane kentsel dönüşüm projesine ivedilikle devam ettiklerini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı Kavşağı’nın yapımı da Karayolları tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kadınlar Hali de belediyemiz tarafından yenilenecektir. Kadınlar Halinin sahil kısmında şehrimize son derece modern bir balık hali kazandırıyoruz. Yapım ihalesinin TOKİ tarafından 21 Şubat’ta gerçekleştirileceği Balık Halinde balık-ekmek yerleri, balık satış tezgâhları, balık restoranı, çay ocağı, wc gibi alanlar bulunacaktır. Tarihi mimariye göre yapılacak olan Balık Hali inşaatı şehrimize ayrı bir zenginlik katacaktır. Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ve yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Trabzon Balık Hali İnşaatı İhale Ediliyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat’ta TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde seferberlik halinde çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şehre kazandıracakları Balık Halinin Trabzon’a değer katacağını ifade etti.

 

 

 

Bölgede Tabakhane kentsel dönüşüm projesine ivedilikle devam ettiklerini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı Kavşağı’nın yapımı da Karayolları tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kadınlar Hali de belediyemiz tarafından yenilenecektir. Kadınlar Halinin sahil kısmında şehrimize son derece modern bir balık hali kazandırıyoruz. Yapım ihalesinin TOKİ tarafından 21 Şubat’ta gerçekleştirileceği Balık Halinde balık-ekmek yerleri, balık satış tezgâhları, balık restoranı, çay ocağı, wc gibi alanlar bulunacaktır. Tarihi mimariye göre yapılacak olan Balık Hali inşaatı şehrimize ayrı bir zenginlik katacaktır. Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ve yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.