Trabsu A.Ş. Personel alım ilanı mülakat ve uygulama sınav yer ve tarihleri açıklandı

Genel 12.06.2020 - 13:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabsu A.Ş. Personel alım ilanı mülakat ve uygulama sınav yer ve tarihleri açıklandı

Trabsu A.Ş. Personel alım ilanı mülakat ve uygulama sınav yer ve tarihleri açıklandı 24.03.2020 tarihinde yayımlanan Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU AŞ.) 2 adet Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik), 31 adet Sıhhi Tesisatçı veya Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri ve Boru Tesisatçıları personel alım ilanına başvuru yapan ve ilandaki uygun şartları taşıyan adayların mülakat ve uygulama sınavı yer ve tarihleri ekte sunulmuştur.   Uygulama Sınavı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde Yer Alan Tesisler Dairesi Başkanlığı` nda Gerçekleştirilecektir. Adayların aşağıda belirtilen sınav saatlerinden yarım saat önce uygulama sınavı yerinde hazır bulunmaları önemle rica olunur. Sınav alanına sadece adaylar alınacaktır. Adres: Esiroğlu Mahallesi Kani Efendi Caddesi No:146 Maçka/TRABZON İrtibat Tel: 0 462 455 30 00 - 0 462 544 00 00   Mülakat ve Uygulama Sınavı Yer ve Tarihleri İçin Tıklayınız  

Trabsu A.Ş. Personel alım ilanı mülakat ve uygulama sınav yer ve tarihleri açıklandı

24.03.2020 tarihinde yayımlanan Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU AŞ.) 2 adet Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik), 31 adet Sıhhi Tesisatçı veya Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri ve Boru Tesisatçıları personel alım ilanına başvuru yapan ve ilandaki uygun şartları taşıyan adayların mülakat ve uygulama sınavı yer ve tarihleri ekte sunulmuştur.

 

Uygulama Sınavı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde Yer Alan Tesisler Dairesi Başkanlığı` nda

Gerçekleştirilecektir.

Adayların aşağıda belirtilen sınav saatlerinden yarım saat önce uygulama sınavı yerinde hazır bulunmaları önemle rica olunur. Sınav alanına sadece adaylar alınacaktır.

Adres: Esiroğlu Mahallesi Kani Efendi Caddesi No:146 Maçka/TRABZON

İrtibat Tel: 0 462 455 30 00 - 0 462 544 00 00

 

Mülakat ve Uygulama Sınavı Yer ve Tarihleri İçin Tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.