TFF Başkanlığını vekaleten Hüsnü Güreli yürütecek

Spor 28.02.2019 - 16:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TFF Başkanlığını vekaleten Hüsnü Güreli yürütecek

Hüsnü Güreli Kimdir?
TFF Başkanlığını vekaleten Hüsnü Güreli yürütecek TFF’den yapılan açıklama ile duyuruldu; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören görevinden istifa etmiştir.   Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Haziran ayında yapılacak olan TFF Genel Kurulu'na kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkanvekili Sayın Hüsnü Güreli vekaleten başkanlık edecektir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur, denildi   Hüsnü Güreli Kimdir?                 1952 yılında İstanbul'da doğdu. 1969 yılında İstanbul Işık Lisesi'ni, 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1974 yılında Baro Avukatlık sertifikasını aldı. Ocak 1975 yılında Hesap Uzmanı oldu. 1980 yılında istifa ederek özel sektöre ayrıldı, GÜRELİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş.'ni kurdu. Hüsnü GÜRELİ'ye T.C. Maliye ve Gümrük Bakanlığı tarafından 20.11.1989 tarihinde 3568 sayılı Yeminli Müşavirlik yasası gereği YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ünvanı verildi. Bilahare Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Sorumlu Ortak Baş Denetçi ünvanına da hak kazandı. GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE DENETİM ŞİRKETLERİ Topluluğu Bünyesinde yaklaşık 350'nin üzerinde çalışanı ve 5000 metrekare bir alanda 2000'e yakın şirkete hizmet vermektedir. Hüsnü Güreli; Fevziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesidir. Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanıdır. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilidir. Türkiye Milli Paralimpik komitesi 2. Başkanıdır. Darüşafaka Yüksek İştişare Konseyi Üyesidir. İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Hüsnü Güreli Kimdir?

TFF Başkanlığını vekaleten Hüsnü Güreli yürütecek

TFF’den yapılan açıklama ile duyuruldu;

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören görevinden istifa etmiştir.

 

Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Haziran ayında yapılacak olan TFF Genel Kurulu'na kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkanvekili Sayın Hüsnü Güreli vekaleten başkanlık edecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur, denildi

 

Hüsnü Güreli Kimdir?

               

1952 yılında İstanbul'da doğdu.

1969 yılında İstanbul Işık Lisesi'ni, 1973 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

1974 yılında Baro Avukatlık sertifikasını aldı.

Ocak 1975 yılında Hesap Uzmanı oldu.

1980 yılında istifa ederek özel sektöre ayrıldı, GÜRELİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş.'ni kurdu. Hüsnü GÜRELİ'ye T.C. Maliye ve Gümrük Bakanlığı tarafından 20.11.1989 tarihinde 3568 sayılı Yeminli Müşavirlik yasası gereği YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ünvanı verildi.

Bilahare Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Sorumlu Ortak Baş Denetçi ünvanına da hak kazandı.

GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE DENETİM ŞİRKETLERİ Topluluğu Bünyesinde yaklaşık 350'nin üzerinde çalışanı ve 5000 metrekare bir alanda 2000'e yakın şirkete hizmet vermektedir.

Hüsnü Güreli;

Fevziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesidir.

Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilidir.

Türkiye Milli Paralimpik komitesi 2. Başkanıdır.

Darüşafaka Yüksek İştişare Konseyi Üyesidir.

İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.