Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi

Yaşam-Çevre 18.05.2018 - 11:41, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi

Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın geleneksel 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, Trabzon Forum AVM'de sergilendi.   Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf serginin açılışına Trabzon Vali Yardımcısımız Dr. Soner ŞENEL, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Cahit GÜLBAY ile Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri katıldı.   Trabzon Forum AVM'de açılan sergide 50 Fotoğraf yer alıyor. Ülkemizin tarımsal birikiminin ve mevsimlerle kazandığı imgelerin, metinlerin, yaşanmış deneyimlerin bir estetik düzenlenmesi olan fotoğraf sergisi 17-21 Mayıs günleri açık kalacak.

Tarım ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın geleneksel 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, Trabzon Forum AVM'de sergilendi.

 

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf serginin açılışına Trabzon Vali Yardımcısımız Dr. Soner ŞENEL, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Cahit GÜLBAY ile Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri katıldı.

 

Trabzon Forum AVM'de açılan sergide 50 Fotoğraf yer alıyor. Ülkemizin tarımsal birikiminin ve mevsimlerle kazandığı imgelerin, metinlerin, yaşanmış deneyimlerin bir estetik düzenlenmesi olan fotoğraf sergisi 17-21 Mayıs günleri açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.