Sürücülere çikolata ikram ettiler

Asayiş 10.05.2018 - 13:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sürücülere çikolata ikram ettiler

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında uygulama yapıldı.
TRABZON (AA) - Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında uygulama yapıldı.   Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Akçaabat sahil geçişindeki uygulamada, sürücülere emniyet kemerinin önemini anlatarak çikolata ikram etti.    Polisler  emniyet kemeri takan sürücüleri tebrik ederek, seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması konusunda uyarıda bulundu.   Uygulamadan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden sürücülerden Koray Sivrikaya, "Ceza yemeden çikolata almak çok daha güzel bir şey." dedi.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında uygulama yapıldı.
TRABZON (AA) - Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında uygulama yapıldı.
 
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Akçaabat sahil geçişindeki uygulamada, sürücülere emniyet kemerinin önemini anlatarak çikolata ikram etti.
 
 Polisler  emniyet kemeri takan sürücüleri tebrik ederek, seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması konusunda uyarıda bulundu.
 
Uygulamadan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden sürücülerden Koray Sivrikaya, "Ceza yemeden çikolata almak çok daha güzel bir şey." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.