Sporcu hakem sandalyesine çarptı, başhakem üzerine düştü 2 kişi yaralandı

Spor 04.04.2019 - 17:58, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sporcu hakem sandalyesine çarptı, başhakem üzerine düştü 2 kişi yaralandı

Sporcu hakem sandalyesine çarptı, başhakem üzerine düştü 2 kişi yaralandı     Samsun'un Canik ilçesinde voleybol müsabakasında sporcunun hakem sandalyesine çarparak başhakemin sporcunun üzerine düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Canik ilçesi Atatürk Spor Salonu'ndaki Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Yarı Finali'nde, Bursa Osmangazi Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu ile Bingöl Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu karşılaştı. Müsabaka sırasındaki bir pozisyonda Bingöl Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu sporcusu 14 yaşındaki Umut Acar, kafasını başhakem sandalyesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden başhakem Fatih Acun da Acar'ın üzerine düştü. Hafif yaralanan sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan başhekem Acun ve Acar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.  

Sporcu hakem sandalyesine çarptı, başhakem üzerine düştü 2 kişi yaralandı

 
 

Samsun'un Canik ilçesinde voleybol müsabakasında sporcunun hakem sandalyesine çarparak başhakemin sporcunun üzerine düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Canik ilçesi Atatürk Spor Salonu'ndaki Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Yarı Finali'nde, Bursa Osmangazi Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu ile Bingöl Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu karşılaştı.

Müsabaka sırasındaki bir pozisyonda Bingöl Solhan Yatılı Bölge Ortaokulu sporcusu 14 yaşındaki Umut Acar, kafasını başhakem sandalyesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden başhakem Fatih Acun da Acar'ın üzerine düştü.

Hafif yaralanan sağlık ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan başhekem Acun ve Acar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.