Soylu sokağa çıkma yasağının açıklanma saatine verdiği cevap

Genel 11.04.2020 - 16:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Soylu sokağa çıkma yasağının açıklanma saatine verdiği cevap

Soylu sokağa çıkma yasağının açıklanma saatine verdiği cevap   İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: MARKETE AKINLAR OLSAYDI DAHA MI İYİ OLACAKTI?   Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan Bakan Soylu,   "Sokağa çıkma yasağının duyurulması için neden o saate kadar beklendi?" sorusuna "Yasak kararını açıklayan ülkelerin hangi saatte aldıklarını hatırlıyor musunuz?   Tecrübe önümüzde, erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı?   Yağmalarcasına marketlerden tuvalet kağıtlarına, gıda malzemelerine nasıl hücum edildiğini bir hatırlayın. Böyle bir ortam çok daha mı iyi olurdu, yoksa daha mı kötü olurdu?" diye konuştu.

Soylu sokağa çıkma yasağının açıklanma saatine verdiği cevap

 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: MARKETE AKINLAR OLSAYDI DAHA MI İYİ OLACAKTI?

 

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan Bakan Soylu,

 

"Sokağa çıkma yasağının duyurulması için neden o saate kadar beklendi?" sorusuna "Yasak kararını açıklayan ülkelerin hangi saatte aldıklarını hatırlıyor musunuz?

 

Tecrübe önümüzde, erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı?

 

Yağmalarcasına marketlerden tuvalet kağıtlarına, gıda malzemelerine nasıl hücum edildiğini bir hatırlayın. Böyle bir ortam çok daha mı iyi olurdu, yoksa daha mı kötü olurdu?" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.