Sivasspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu Uğurlu yönetecek

Trabzonspor 18.09.2019 - 12:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sivasspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu Uğurlu yönetecek

Yaşar Kemal Uğurlu'nun Yönettiği Trabzonspor Maçları
Sivasspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu Uğurlu yönetecek   Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Cem Satmaz ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Cihan Aydın görev yapacak.   Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi ise Ali Şansalan oldu, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Cevdet Kömürcüoğlu görev yapacak.   Yaşar Kemal Uğurlu'nun Yönettiği Trabzonspor Maçları   Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un 17 maçında düdük çaldı. Bordo mavililer bu karşılaşmaların 10’unu kazanırken, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 40 sarı kart çıkarırken sade 1 kez kırmızı kart gösterdi.
Yaşar Kemal Uğurlu'nun Yönettiği Trabzonspor Maçları

Sivasspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu Uğurlu yönetecek

 

Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 5. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Cem Satmaz ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Cihan Aydın görev yapacak.

 

Müsabakanın Video Yardımcı Hakemi ise Ali Şansalan oldu, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Cevdet Kömürcüoğlu görev yapacak.

 

Yaşar Kemal Uğurlu'nun Yönettiği Trabzonspor Maçları

 

Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un 17 maçında düdük çaldı. Bordo mavililer bu karşılaşmaların 10’unu kazanırken, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda 40 sarı kart çıkarırken sade 1 kez kırmızı kart gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.