Selçuk Bayraktar, ihracat gelirleriyle 2024’ün vergi rekortmeni oldu

Genel (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.08.2025 - 13:19, Güncelleme: 20.08.2025 - 13:19
 

Selçuk Bayraktar, ihracat gelirleriyle 2024’ün vergi rekortmeni oldu

Selçuk Bayraktar, ihracat gelirleriyle 2024’ün vergi rekortmeni oldu
ANKARA, (DHA)- Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 yılına ilişkin en fazla gelir vergisi ödeyen ismin, ihracat gelirleriyle Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olduğunu açıkladı. Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesi açıklandı. Buna göre; Türkiye'nin en fazla gelir vergisi veren mükellefleri listesinde ilk iki sırayı Baykar Teknoloji yöneticileri Selçuk Bayraktar ile Haluk Bayraktar aldı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 yılı vergilendirme dönemine ilişkin 2 milyar 767 milyon 587 bin lira, Baykar CEO'su Haluk Bayraktar da 2 milyar 528 milyon 619 bin lira gelir vergisi ödedi. Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar, 2021'den 2024'e kadar arka arkaya en çok gelir vergisi ödeyen mükellefler oldu. Baykar yöneticileri böylece son 4 yılın vergi rekortmeni olma başarısını gösterdi. (DHA)  
Selçuk Bayraktar, ihracat gelirleriyle 2024’ün vergi rekortmeni oldu

ANKARA, (DHA)- Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 yılına ilişkin en fazla gelir vergisi ödeyen ismin, ihracat gelirleriyle Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olduğunu açıkladı.

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesi açıklandı. Buna göre; Türkiye'nin en fazla gelir vergisi veren mükellefleri listesinde ilk iki sırayı Baykar Teknoloji yöneticileri Selçuk Bayraktar ile Haluk Bayraktar aldı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2024 yılı vergilendirme dönemine ilişkin 2 milyar 767 milyon 587 bin lira, Baykar CEO'su Haluk Bayraktar da 2 milyar 528 milyon 619 bin lira gelir vergisi ödedi. Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar, 2021'den 2024'e kadar arka arkaya en çok gelir vergisi ödeyen mükellefler oldu. Baykar yöneticileri böylece son 4 yılın vergi rekortmeni olma başarısını gösterdi. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.