Putin, Alaska’daki Sovyet mezarlarını ziyaret etti

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2025 - 08:48, Güncelleme: 16.08.2025 - 09:24
 

Putin, Alaska’daki Sovyet mezarlarını ziyaret etti

Putin, Alaska’daki Sovyet mezarlarını ziyaret etti
ABD, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Alaska’da bulunan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği askerlerinin mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ile yaklaşık 3 saat süren görüşmesinin ardından ülkesinde dönmeden önce, Anchorage şehri yakınlarındaki Fort Richardson Anıt Mezarlığı'na gitti. Burada, İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Sovyet pilot ve denizcilerin mezarlarına çiçek bırakan Putin, Sitka ve Alaska Başpiskoposu Aleksey de ile sohbet etti. (DHA)    
Putin, Alaska’daki Sovyet mezarlarını ziyaret etti

ABD, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Alaska’da bulunan Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği askerlerinin mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ile yaklaşık 3 saat süren görüşmesinin ardından ülkesinde dönmeden önce, Anchorage şehri yakınlarındaki Fort Richardson Anıt Mezarlığı'na gitti. Burada, İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Sovyet pilot ve denizcilerin mezarlarına çiçek bırakan Putin, Sitka ve Alaska Başpiskoposu Aleksey de ile sohbet etti. (DHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.