Prf.Dr Süleyman Türedi uyarılarda bulundu

Gündem 10.04.2020 - 21:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Prf.Dr Süleyman Türedi uyarılarda bulundu

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başkihekimi Prf. Dr. Süleyman Türedi uyarılarda bulundu
Prf.Dr Süleyman Türedi uyarılarda bulundu   Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başkihekimi Prf. Dr. Süleyman Türedi sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu   Değerli Trabzonlular,   Eminim ki hepiniz bizim gibi güneşli günlerin gelmesini bekliyorsunuz. Maalesef güneşin gelmesi ile önemli bir risk bizi bekliyor ve bu konuda sizleri uyarmak görevi de bizlere düşüyor.   Günlerdir evde kalmanın getirdiği can sıkıntısını atmak, hepimizin çok sevdiği bağ, bahçe, tarla işleri ile uğraşmak için köylerimize gitmeye can attığınızı tahmin ediyorum. Ancak, köylerimize giderken günlerdir yolumuzu gözleyen büyüklerimize fark etmeden bu hastalığı taşıyor olabiliriz, fidancıdan fidan alırken, marketten köy alışverişi yaparken, ulaşım için bindiğimiz minibüste seyahat ederken hastalığa yakalanma riskimizi ve bu hastalığı ilçe ve köylerimize taşıma riskimizi artırıyoruz.   Varsın bu sene bahçelerimizi, tarlalarımızı biraz geç ekelim ne kaybederiz. Lütfen bu uyarıları mızı dikkate alalım ve hem kendi hemde köylerde yaşayan yakınlarımızın hayatını riske atmayalım. Ekonomik olarak değerli bir girdi olan çay hasadını erteleyebileceğimiz kadar erteleyelim ve en azından korunma önlemleri ve sosyal izolasyon önlemlerine uygun şekilde çay hasadı yapalım.   Allaha emanet olun, güneşli ve güzel günlerde buluşmak üzere...
Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başkihekimi Prf. Dr. Süleyman Türedi uyarılarda bulundu

Prf.Dr Süleyman Türedi uyarılarda bulundu

 

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başkihekimi Prf. Dr. Süleyman Türedi sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu

 

Değerli Trabzonlular,

 

Eminim ki hepiniz bizim gibi güneşli günlerin gelmesini bekliyorsunuz. Maalesef güneşin gelmesi ile önemli bir risk bizi bekliyor ve bu konuda sizleri uyarmak görevi de bizlere düşüyor.

 

Günlerdir evde kalmanın getirdiği can sıkıntısını atmak, hepimizin çok sevdiği bağ, bahçe, tarla işleri ile uğraşmak için köylerimize gitmeye can attığınızı tahmin ediyorum. Ancak, köylerimize giderken günlerdir yolumuzu gözleyen büyüklerimize fark etmeden bu hastalığı taşıyor olabiliriz, fidancıdan fidan alırken, marketten köy alışverişi yaparken, ulaşım için bindiğimiz minibüste seyahat ederken hastalığa yakalanma riskimizi ve bu hastalığı ilçe ve köylerimize taşıma riskimizi artırıyoruz.

 

Varsın bu sene bahçelerimizi, tarlalarımızı biraz geç ekelim ne kaybederiz. Lütfen bu uyarıları mızı dikkate alalım ve hem kendi hemde köylerde yaşayan yakınlarımızın hayatını riske atmayalım. Ekonomik olarak değerli bir girdi olan çay hasadını erteleyebileceğimiz kadar erteleyelim ve en azından korunma önlemleri ve sosyal izolasyon önlemlerine uygun şekilde çay hasadı yapalım.

 

Allaha emanet olun, güneşli ve güzel günlerde buluşmak üzere...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.