Ortahisar Yeni yaşam Alanı Pazarkapı

Karadeniz-Bölgesel 13.03.2017 - 15:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ortahisar Yeni yaşam Alanı Pazarkapı

Trabzon Ortahisar Pazarkapı Projesi
Trabzon Ortahisar Belediyesi Tarafından Sosyal Medya Hesabından Paylaşılan  Bilgilerle  # Ortahisar Yeni  Belediye Binası ve Pazarkapı#  Projesi Resimlerle Tanıtıldı. ORTAHİSAR'IN YENİ YAŞAM ALANI Yeni belediye binamızı tam bir kompleks olarak, tarihi ve yöresel dokuya uygun bir şekilde Trabzonumuzun hizmetine sunacağız.  Vizyon projemiz olan belediye binamız ve çevresinde oluşturacağımız alanlarla beraber şehrimize kalıcı eserler kazandırmak niyeti, gayreti ve azmindeyiz.
Trabzon Ortahisar Pazarkapı Projesi

Trabzon Ortahisar Belediyesi Tarafından Sosyal Medya Hesabından Paylaşılan  Bilgilerle  # Ortahisar Yeni  Belediye Binası ve Pazarkapı#  Projesi Resimlerle Tanıtıldı.


ORTAHİSAR'IN YENİ YAŞAM ALANI

Yeni belediye binamızı tam bir kompleks olarak, tarihi ve yöresel dokuya uygun bir şekilde Trabzonumuzun hizmetine sunacağız. 
Vizyon projemiz olan belediye binamız ve çevresinde oluşturacağımız alanlarla beraber şehrimize kalıcı eserler kazandırmak niyeti, gayreti ve azmindeyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.