Necip Fazıl Kısakürek Anıldı

Kültür-Sanat 10.05.2018 - 22:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Necip Fazıl Kısakürek Anıldı

Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 35 yılında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilciliğince düzenlenen programla anıldı.
Necip Fazıl Kısakürek Anıldı   TRABZON (AA) - Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 35 yılında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilciliğince düzenlenen programla anıldı.    TÜGVA Trabzon İl Temsilciliği, Necip Fazıl Kısakürek'in vefatının 35 yılı dolayısıyla Trabzon Müftülüğü Niyazi Şahinbaşoğlu Salonunda "Gençlik ve Dava" konulu konferans programı düzenlendi.    Gazeteci yazar Sadık Albayrak, konferansta yaptığı sunumda, Necip Fazlı Kısakürek'i anlamak için Türkçeyi çok iyi bilmek gerektiğini belirterek, "Necip Fazıl Kısakürek gibilerinin verdiği mücadele, içimize döktükleri ateşi biz de çocuklarımıza verdik. Onlar bizden daha ileri mücadele edecekler." ifadeleri kullandı.   Yapımcı Hüsnü Kılıç de Necip Fazıl Kısakürek'in aşkını, muhabbetini, nefretini, her şeyini davası bilmiş ve her şeyini bu davasının gayesine adamış birisi olduğunu belirtti.   
Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 35 yılında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilciliğince düzenlenen programla anıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Anıldı

 
TRABZON (AA) - Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 35 yılında, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilciliğince düzenlenen programla anıldı. 
 
TÜGVA Trabzon İl Temsilciliği, Necip Fazıl Kısakürek'in vefatının 35 yılı dolayısıyla Trabzon Müftülüğü Niyazi Şahinbaşoğlu Salonunda "Gençlik ve Dava" konulu konferans programı düzenlendi. 
 
Gazeteci yazar Sadık Albayrak, konferansta yaptığı sunumda, Necip Fazlı Kısakürek'i anlamak için Türkçeyi çok iyi bilmek gerektiğini belirterek, "Necip Fazıl Kısakürek gibilerinin verdiği mücadele, içimize döktükleri ateşi biz de çocuklarımıza verdik. Onlar bizden daha ileri mücadele edecekler." ifadeleri kullandı.
 
Yapımcı Hüsnü Kılıç de Necip Fazıl Kısakürek'in aşkını, muhabbetini, nefretini, her şeyini davası bilmiş ve her şeyini bu davasının gayesine adamış birisi olduğunu belirtti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.