Malatyaspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor 08.03.2020 - 14:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Malatyaspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Malatyaspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu   BTC Türk Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 21. hafta erteleme karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.   Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Mustafa Öğretmenoğlu, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Emre Malok görevlendirildi.

Malatyaspor Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

 

BTC Türk Malatyaspor ile oynayacağı Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 21. hafta erteleme karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mustafa İlker Coşkun görev yapacak.

 

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem olarak Mustafa Öğretmenoğlu, Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Emre Malok görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.