Lider Trabzonspor deplasmanda Göztepeyi 3-1 yendi

Trabzonspor 12.06.2020 - 22:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Lider Trabzonspor deplasmanda Göztepeyi 3-1 yendi

Lider Trabzonspor deplasmanda Göztepeyi 3-1 yendi   Süper Lig Lideri Trabzonspor Göztepe deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi.   Bordo mavili takıma galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Nwakaeme, 52. dakikada ise Ekuban (p) ve 83. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti. Göztepe’nin tek golü ise yine penaltıdan 57. dakikada Alpaslan Öztürk kaydetti. Trabzonspor’da 41. dakikada Guilherme kırmızı kart gördü.    

Lider Trabzonspor deplasmanda Göztepeyi 3-1 yendi

 

Süper Lig Lideri Trabzonspor Göztepe deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi.

 

Bordo mavili takıma galibiyeti getiren golleri, 16. dakikada Nwakaeme, 52. dakikada ise Ekuban (p) ve 83. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti. Göztepe’nin tek golü ise yine penaltıdan 57. dakikada Alpaslan Öztürk kaydetti. Trabzonspor’da 41. dakikada Guilherme kırmızı kart gördü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.