Kupa finali öncesi antröner Newton ve kaptan Sosa açıklamalarda bulundular

Trabzonspor 28.07.2020 - 16:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Kupa finali öncesi antröner Newton ve kaptan Sosa açıklamalarda bulundular

Kupa finali öncesi antröner Newton ve kaptan Sosa açıklamalarda bulundular   Newton yaptığı açıklamada    ''Alanyaspor gerçekten etkileyici bir takımdı, iyi futbol oynayan bir takip. Güçlü yönlerine karşı çalıştık. Finalde olmak çok heyecan verici bir durum, umuyorum ki kupayla birlikte döneceğiz. '' ifadelerine yer verdi.   Kaçan şampiyonlukla ilgili konuşan Trabzonspor antrenörü Newton;   ''Sezon boyunca bir hedef uğruna mücadele verip hedefi gerçekleştiremediğimiz zamanlar zor zamanlar olur. Kupa finaline çıkacağız 2. Olmak istediğimiz yer değildi, kupa finali oynayan bir takım mutlu olur iyi sezon geçirdiğini söyler. Sezonunun geneline baktığınız zaman başarılı olduğunu düşünüyorum. Ekstra motivasyona ihtiyacı olmaz oyuncuların, zaten hazırdır. ''dedi.    Seyircisiz oynanmasıyla ilgili Newton : ''Herkese için zor bir durum. Ülkeye geldiğimden beri Trabzonspor taraftarın her yerde desteklediğini gördüm, her zaman arkamızda hissetim. Tabi ki maçta hissedemeyeceğiz iki taraf için iyi olmayacak. Yorulduğunuzda taraftarınız destek olur ama iki taraf için de aynı şartlar destek olacak. '' dedi     Alanyaspor maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Jose Sosa ise; Trabzonspor’u bu maçta temsil ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Sezonu bununla taçlandırmak olumlu olacak. Çünkü böyle şanslar her zaman gelmeyebilir. Rakibimize saygı duyuyoruz. Onlarla oynadığımız maçlar zorlu maçlardı. Umarım yarın iyi bir oyun ortaya koyarız. Bir final maçında motive olmayan bir oyuncu bulmanız imkansız. Her oyuncu kendini böyle maçlarda motive durumda tutar. Ligde bir hedefimiz vardı ama lig bitti. Bizim odaklandığımız tek maç kupa ve kupayla bitirmek istiyoruz. Bunlar her zaman ayağınıza gelen fırsatlar değil. Bu sene özellikle ligin son döneminde taraftarlarımız bizlerle olamadılar. Biz her maçta olduğu gibi kendi taraftarlarımız, ailelerimiz için oynadık. Onlara mutluluk vermek istiyoruz. Gerçekten zor bir konu taraftarsız oynamak. Hiçbir oyuncu size taraftarsız oynamayı sevdiğini söylemez. Böyle bir finali oynayabildiğimiz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Biz taraftarsız da oynasak onlar için oynayacağız" şeklinde konuştu.  

Kupa finali öncesi antröner Newton ve kaptan Sosa açıklamalarda bulundular

 

Newton yaptığı açıklamada

 

 ''Alanyaspor gerçekten etkileyici bir takımdı, iyi futbol oynayan bir takip. Güçlü yönlerine karşı çalıştık. Finalde olmak çok heyecan verici bir durum, umuyorum ki kupayla birlikte döneceğiz. '' ifadelerine yer verdi.

 

Kaçan şampiyonlukla ilgili konuşan Trabzonspor antrenörü Newton;

 

''Sezon boyunca bir hedef uğruna mücadele verip hedefi gerçekleştiremediğimiz zamanlar zor zamanlar olur. Kupa finaline çıkacağız 2. Olmak istediğimiz yer değildi, kupa finali oynayan bir takım mutlu olur iyi sezon geçirdiğini söyler. Sezonunun geneline baktığınız zaman başarılı olduğunu düşünüyorum. Ekstra motivasyona ihtiyacı olmaz oyuncuların, zaten hazırdır. ''dedi.

 

 Seyircisiz oynanmasıyla ilgili Newton : ''Herkese için zor bir durum. Ülkeye geldiğimden beri Trabzonspor taraftarın her yerde desteklediğini gördüm, her zaman arkamızda hissetim. Tabi ki maçta hissedemeyeceğiz iki taraf için iyi olmayacak. Yorulduğunuzda taraftarınız destek olur ama iki taraf için de aynı şartlar destek olacak. '' dedi

 

 

Alanyaspor maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Jose Sosa ise;

Trabzonspor’u bu maçta temsil ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Sezonu bununla taçlandırmak olumlu olacak. Çünkü böyle şanslar her zaman gelmeyebilir. Rakibimize saygı duyuyoruz. Onlarla oynadığımız maçlar zorlu maçlardı. Umarım yarın iyi bir oyun ortaya koyarız. Bir final maçında motive olmayan bir oyuncu bulmanız imkansız. Her oyuncu kendini böyle maçlarda motive durumda tutar. Ligde bir hedefimiz vardı ama lig bitti. Bizim odaklandığımız tek maç kupa ve kupayla bitirmek istiyoruz. Bunlar her zaman ayağınıza gelen fırsatlar değil. Bu sene özellikle ligin son döneminde taraftarlarımız bizlerle olamadılar. Biz her maçta olduğu gibi kendi taraftarlarımız, ailelerimiz için oynadık. Onlara mutluluk vermek istiyoruz. Gerçekten zor bir konu taraftarsız oynamak. Hiçbir oyuncu size taraftarsız oynamayı sevdiğini söylemez. Böyle bir finali oynayabildiğimiz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Biz taraftarsız da oynasak onlar için oynayacağız" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.