Koronavirüs Türkiye günlüğü 14 Nisan

Gündem 14.04.2020 - 15:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Koronavirüs Türkiye günlüğü 14 Nisan

Koronavirüs Türkiye günlüğü 14 Nisan     SON 24 SAATTE 107 KİŞİ VEFAT ETTİ   Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından satır başları;   Sağlık Bakanlığı küçük bir hastanede yatan bir kişinin ateşinin kaç derece çıktığı bilgisine sahiptir. Koronavirüsle mücadelenin çok iyi organize olmuş, işine hakim uzmanlar tarafından yürütüldüğünü bilin. Bütün bu çabanın size yüklediği sorumluluğu bir an bile unutmayın, tedbirlerden taviz vermeyin.   Bu sistemli mücadele gözle görünür sonuçlar veriliyor. Bugün Türkiye'de 33 bin 70 test yapılırken 4 Bin 62 yeni vaka tespit edildi. Bugün 107 kişi hayatını kaybederken 842 kişi iyileşti. Buna göre Türkiye'de toplam test sayısı 443 bin 626 olurken toplam vaka sayısı 65 Bin 11, toplam vefat sayısı bin 403, toplam yoğun bakım hasta sayısı bin 809, topam entübe hasta sayısı bin 87 ve toplam iyileşen hasta sayısı 4 Bin 799 oldu.   Can kaybımız toplamda 1403'e yükselmiştir. Birbirine benzerliklerine göre üç farklı model göze çarpıyor. Nüfusa göre sınırlı vakaların görüldüğü, doğrulanmış vakaların az olduğu ülkeler en büyük kümeyi oluşturuyor. Fransa, İran, İngiltere ve Çin ortak özellikleriyle birbirine yaklaşmış durumdadır. Türkiye hastalıkla mücadele başarımıza göre yerimiz değişebilir. Hastalıkla mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürebilirsek daha az görülen ülkeler duruma kaymış olacağız.

Koronavirüs Türkiye günlüğü 14 Nisan

 

 

SON 24 SAATTE 107 KİŞİ VEFAT ETTİ

 

Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamalarından satır başları;

 

Sağlık Bakanlığı küçük bir hastanede yatan bir kişinin ateşinin kaç derece çıktığı bilgisine sahiptir. Koronavirüsle mücadelenin çok iyi organize olmuş, işine hakim uzmanlar tarafından yürütüldüğünü bilin. Bütün bu çabanın size yüklediği sorumluluğu bir an bile unutmayın, tedbirlerden taviz vermeyin.

 

Bu sistemli mücadele gözle görünür sonuçlar veriliyor. Bugün Türkiye'de 33 bin 70 test yapılırken 4 Bin 62 yeni vaka tespit edildi. Bugün 107 kişi hayatını kaybederken 842 kişi iyileşti. Buna göre Türkiye'de toplam test sayısı 443 bin 626 olurken toplam vaka sayısı 65 Bin 11, toplam vefat sayısı bin 403, toplam yoğun bakım hasta sayısı bin 809, topam entübe hasta sayısı bin 87 ve toplam iyileşen hasta sayısı 4 Bin 799 oldu.

 

Can kaybımız toplamda 1403'e yükselmiştir. Birbirine benzerliklerine göre üç farklı model göze çarpıyor. Nüfusa göre sınırlı vakaların görüldüğü, doğrulanmış vakaların az olduğu ülkeler en büyük kümeyi oluşturuyor. Fransa, İran, İngiltere ve Çin ortak özellikleriyle birbirine yaklaşmış durumdadır. Türkiye hastalıkla mücadele başarımıza göre yerimiz değişebilir. Hastalıkla mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürebilirsek daha az görülen ülkeler duruma kaymış olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.