Katar ikili iş görüşme etkinliği 2020 bilgilendirme ve kayıt

Ekonomi 29.06.2020 - 09:29, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Katar ikili iş görüşme etkinliği 2020 bilgilendirme ve kayıt

Katar ikili iş görüşme etkinliği 2020 bilgilendirme ve kayıt    Katar İkili İş Görüşme Etkinliği, Tasdeer hizmetleri altında AİA Katar/ Katar Kalkınma Bankası tarafından düzenlenen, uluslararası şirketlerle gelecekteki ortaklıkları tartışmak ve geliştirmek için en iyi şirketleri, distribütörleri ve işletmeleri bir araya getirmeyi amaçlayan sanal bir etkinliktir. İkili İş Görüşme Etkinliği Katar’daki üretim kapasitesine farkındalık yaratmaya odaklanacak ve uluslararası şirketlerin Katar’daki öncü üreticilerle ortaklık kurmasına olanak sağlayacaktır. İkili iş görüşme oturumları, katılımcıların potansiyel proje ve iş ortaklarıyla önceden zamanlaması planlanmış sanal görüşmeler yapmalarına olanak sağlarken, katılımcılara yeni projeler ve yeni işler geliştirmek için ortak girişim, üretim ve acentecilik anlaşmaları altında işbirliği imkanları sunmaktadır. Etkinlik aşağıdaki temel sektörlere odaklanacaktır: - İnşaat ve Yapı Malzemeleri - Plastik Hedef Katılımcılar: - İnşaat ve Yapı Malzemeleri için; Ana ve yan yapı ticaret şirketleri, genel ve taşeronlar ve tedarikçiler, vb. - Plastik Endüstrisi için; (orijinal ekipman) üreticiler, (cihaz) geliştiriciler, mühendisler, bileşen tedarikçileri, sistem tedarikçileri, bakım ve servis sağlayıcıları, acenteler, distribütörler, danışmanlar ve diğerleri. Detaylı Bilgi için; Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz ( Trabzon ) Adres: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası- Pazarkapı Mah. Sahil Cad. No:103 Kat:5 Merkez/ Trabzon Elif DUMAN, Türker Metin ONUR Tel: 0462 326 80 70 – Dahili: 270, 269, 276 Faks: 0462 326 80 60 E-mail: elifduman@ttso.org.tr; turkeronur@ttso.org.tr   Kayıt için linke tıklayın     Etkinlik Tarihi     : 07.07.2020 - 07.07.2020 Saat       : 00:00 Yer         : Online Etkinlik Etkinlik Türü       : Sanal Etkinlik Düzenleyen Kurum        : AİA Katar/ Katar Kalkınma Bankası  

Katar ikili iş görüşme etkinliği 2020 bilgilendirme ve kayıt 

 

Katar İkili İş Görüşme Etkinliği, Tasdeer hizmetleri altında AİA Katar/ Katar Kalkınma Bankası tarafından düzenlenen, uluslararası şirketlerle gelecekteki ortaklıkları tartışmak ve geliştirmek için en iyi şirketleri, distribütörleri ve işletmeleri bir araya getirmeyi amaçlayan sanal bir etkinliktir.

İkili İş Görüşme Etkinliği Katar’daki üretim kapasitesine farkındalık yaratmaya odaklanacak ve uluslararası şirketlerin Katar’daki öncü üreticilerle ortaklık kurmasına olanak sağlayacaktır.

İkili iş görüşme oturumları, katılımcıların potansiyel proje ve iş ortaklarıyla önceden zamanlaması planlanmış sanal görüşmeler yapmalarına olanak sağlarken, katılımcılara yeni projeler ve yeni işler geliştirmek için ortak girişim, üretim ve acentecilik anlaşmaları altında işbirliği imkanları sunmaktadır.

Etkinlik aşağıdaki temel sektörlere odaklanacaktır:

- İnşaat ve Yapı Malzemeleri

- Plastik

Hedef Katılımcılar:

- İnşaat ve Yapı Malzemeleri için; Ana ve yan yapı ticaret şirketleri, genel ve taşeronlar ve tedarikçiler, vb.

- Plastik Endüstrisi için; (orijinal ekipman) üreticiler, (cihaz) geliştiriciler, mühendisler, bileşen tedarikçileri, sistem tedarikçileri, bakım ve servis sağlayıcıları, acenteler, distribütörler, danışmanlar ve diğerleri.

Detaylı Bilgi için;

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz ( Trabzon )

Adres: Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası- Pazarkapı Mah. Sahil Cad. No:103 Kat:5 Merkez/ Trabzon

Elif DUMAN, Türker Metin ONUR

Tel: 0462 326 80 70 – Dahili: 270, 269, 276 Faks: 0462 326 80 60

E-mail: elifduman@ttso.org.tr; turkeronur@ttso.org.tr

 

Kayıt için linke tıklayın

 

 

Etkinlik Tarihi     : 07.07.2020 - 07.07.2020

Saat       : 00:00

Yer         : Online Etkinlik

Etkinlik Türü       : Sanal Etkinlik

Düzenleyen Kurum        : AİA Katar/ Katar Kalkınma Bankası

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.