Kaptan Sosa Önce hedeflerimize ulaşalım sözleşme kolay

Trabzonspor 19.06.2020 - 09:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Kaptan Sosa Önce hedeflerimize ulaşalım sözleşme kolay

Kaptan Sosa Önce hedeflerimize ulaşalım sözleşme kolay   Sabah'ın haberine göre; Başkan Ahmet Ağaoğlu, son iki maçta sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmayan Arjantinli yıldıza, "Bizi bu kadar seviyorken, biz de seni istiyorken gel artık bu işi sonlandıralım" diyerek imza zemini oluşturdu.   34 yaşındaki orta saha, "Önce hedeflerimize ulaşalım başkanım. Sözleşme kolay" cevabıyla hem yeşil ışığı yaktı hem de Başkan'ın gönlünü fethetti. Sosa için bir iyi haber de sağlık heyetinden geldi. Arjantinli oyuncunun ilk 11 olmasa bile Alanyaspor maçının 21 kişilik kadrosuna girebileceği belirtildi.

Kaptan Sosa Önce hedeflerimize ulaşalım sözleşme kolay

 

Sabah'ın haberine göre; Başkan Ahmet Ağaoğlu, son iki maçta sakatlığına rağmen takımı yalnız bırakmayan Arjantinli yıldıza, "Bizi bu kadar seviyorken, biz de seni istiyorken gel artık bu işi sonlandıralım" diyerek imza zemini oluşturdu.

 

34 yaşındaki orta saha, "Önce hedeflerimize ulaşalım başkanım. Sözleşme kolay" cevabıyla hem yeşil ışığı yaktı hem de Başkan'ın gönlünü fethetti. Sosa için bir iyi haber de sağlık heyetinden geldi. Arjantinli oyuncunun ilk 11 olmasa bile Alanyaspor maçının 21 kişilik kadrosuna girebileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.