Juventus Kendisiyle Yarışıyor

Spor 26.02.2019 - 14:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Juventus Kendisiyle Yarışıyor

Juventus Kendisiyle Yarışıyor   Yoluna namağlup devam eden Juventus, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) tarihinin ilk 25 maçta en yüksek puana ulaşan takımı oldu. Son 7 yılın Serie A şampiyonu Juventus, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun katılımıyla bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Juventus Kendisiyle Yarışıyor

 
Yoluna namağlup devam eden Juventus, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) tarihinin ilk 25 maçta en yüksek puana ulaşan takımı oldu. Son 7 yılın Serie A şampiyonu Juventus, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun katılımıyla bu sezon da şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.