Hüseyin Çimşir ile Trabzonspor durdurulamıyor

Trabzonspor 18.06.2020 - 11:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hüseyin Çimşir ile Trabzonspor durdurulamıyor

Hüseyin Çimşir ile Trabzonspor durdurulamıyor    Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile ligde çıktığı 10 lig maçında hiç kaybetmedi. 7 galibiyet, 3 beraberlikle Liderlik koltuğuna oturdu.Tek yenilgisini kupa mücadelesinde Denizlispor’a karşı almış ve penaltı atışları ile Denizlispor’u elemişti, sonrasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi eleyerek takımını ZTK finaline taşıdı.   F.BAHÇE'Yİ 3 MAÇTA DEVİRDİ Fırtınanın genç hocası Hüseyin Çimşir, Fenerbahçe'ye müthiş bir üstünlük kurdu. Fenerbahçe ile 3 kez karşılaşıp 3 maçtanda galibiyetle ayrıldı. 23 yıllık Kadıköy'de galibiyet hasreti de sona erdi.Bordo Mavililer Çimşir yönetiminde Fenerbahçe’yi ligde 2-1, kupada ise 2-1 ve 3-1'lik skorlarla yendiler.

Hüseyin Çimşir ile Trabzonspor durdurulamıyor 

 

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile ligde çıktığı 10 lig maçında hiç kaybetmedi. 7 galibiyet, 3 beraberlikle Liderlik koltuğuna oturdu.Tek yenilgisini kupa mücadelesinde Denizlispor’a karşı almış ve penaltı atışları ile Denizlispor’u elemişti, sonrasında karşılaştığı Fenerbahçe'yi eleyerek takımını ZTK finaline taşıdı.

 

F.BAHÇE'Yİ 3 MAÇTA DEVİRDİ

Fırtınanın genç hocası Hüseyin Çimşir, Fenerbahçe'ye müthiş bir üstünlük kurdu. Fenerbahçe ile 3 kez karşılaşıp 3 maçtanda galibiyetle ayrıldı. 23 yıllık Kadıköy'de galibiyet hasreti de sona erdi.Bordo Mavililer Çimşir yönetiminde Fenerbahçe’yi ligde 2-1, kupada ise 2-1 ve 3-1'lik skorlarla yendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.