Hüseyin Çimşir Biz beraberlikle yıkılmayacağız ayağa kalkacaz

Trabzonspor 22.06.2020 - 23:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hüseyin Çimşir Biz beraberlikle yıkılmayacağız ayağa kalkacaz

Hüseyin Çimşir Biz beraberlikle yıkılmayacağız ayağa kalkacaz   Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonunu’nun 28. haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-2’lik beraberlikle tamamlanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası Teknik Direktör Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.   Teknik Direktör Çimşir, “Kaybedilmiş iki puan var. Sonuç itibarıyla bakıldığı zaman bir avantaj kaybettik. Altı tane daha müsabakamız var. Sonuna kadar bu yarışa devam edeceğiz. Biz bir beraberlikle yıkılmayacağız, ayağa kalkacağız tekrar. Hep beraber takım halinde bu yarışı sürdüreceğiz” dedi.   Uğurcan Çakır’ın sakatlığıyla ilgili olarak yöneltilen soruya ise Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Kasığıyla ilgili bir problemi vardı, yarın daha net belli olur” dedi.

Hüseyin Çimşir Biz beraberlikle yıkılmayacağız ayağa kalkacaz

 

Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonunu’nun 28. haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-2’lik beraberlikle tamamlanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrası Teknik Direktör Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.

 

Teknik Direktör Çimşir, “Kaybedilmiş iki puan var. Sonuç itibarıyla bakıldığı zaman bir avantaj kaybettik. Altı tane daha müsabakamız var. Sonuna kadar bu yarışa devam edeceğiz. Biz bir beraberlikle yıkılmayacağız, ayağa kalkacağız tekrar. Hep beraber takım halinde bu yarışı sürdüreceğiz” dedi.

 

Uğurcan Çakır’ın sakatlığıyla ilgili olarak yöneltilen soruya ise Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Kasığıyla ilgili bir problemi vardı, yarın daha net belli olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.