Hekimoğlu Trabzon, Özen ile yollarını ayırdı

Spor 19.03.2019 - 12:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hekimoğlu Trabzon, Özen ile yollarını ayırdı

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzon'da, teknik direktör Ahmet Özen ile yollar ayrıldı.
Hekimoğlu Trabzon, Özen ile yollarını ayırdı     TRABZON (AA) - TFF 3. Lig 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzon'da, teknik direktör Ahmet Özen ile yollar ayrıldı.   Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun yaptığı olağan toplantısında teknik direktör Ahmet Özen ile yolları ayırma kararı aldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:  "Yönetim kurulu olarak yaptığımız geniş durum değerlendirmesi sonrasında A Takım Teknik Direktörümüz Ahmet Özen yola devam etmeme kararı almıştır. Sayın Özen'e kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dileriz." Hekimoğlu Trabzon, hafta sonu Erzin Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. 
TFF 3. Lig 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzon'da, teknik direktör Ahmet Özen ile yollar ayrıldı.

Hekimoğlu Trabzon, Özen ile yollarını ayırdı

 
 

TRABZON (AA) - TFF 3. Lig 1. Grup lideri Hekimoğlu Trabzon'da, teknik direktör Ahmet Özen ile yollar ayrıldı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun yaptığı olağan toplantısında teknik direktör Ahmet Özen ile yolları ayırma kararı aldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

 "Yönetim kurulu olarak yaptığımız geniş durum değerlendirmesi sonrasında A Takım Teknik Direktörümüz Ahmet Özen yola devam etmeme kararı almıştır. Sayın Özen'e kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dileriz."

Hekimoğlu Trabzon, hafta sonu Erzin Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.