Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı Yusuf ve Abdulkadir satılacak

Trabzonspor 01.05.2019 - 16:26, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı Yusuf ve Abdulkadir satılacak

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün satılacağı kararı "Bence çok doğru bir karar oldu." dedi,gündem oldu.
Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı Yusuf ve Abdulkadir satılacak Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün satılacağı kararı  "Bence çok doğru bir karar oldu." dedi,gündem oldu.   Hacısalihoğlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'in satılacağı kararının alındığını belirterek, "Trabzonspor'un en büyük sorunu ekonomik. Bunları yok sayamayız. Ekonomik konularla ilgili düzenleme yapılmak gerekir. Bu bir mecburiyet. Bu nedenle Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın satışı konusunda karar alındı. Bence de çok doğru bir karar oldu.  Başka türlü bu durumdan kurtulup, başarı yakalanamaz. Ekonomik durum düzeltilmezse net yaptırımlar var. UEFA yarışmalarından men, puan silme, transfer yasağı gibi... Kulübümüzün gelirlerinden çok borcu var. Bu nedenle satış kararı doğru. Benim yönetimimde de iki oyuncuya  teklifler olmuştu; ama netleşmedi. Şu anda tahmin ediyorum daha net teklifler var. Üzülerek de olsa iki oyuncumuzun verilmesinin zaruret olduğunu söylemeliyim. Bu bir mecburiyet. Ekonomik mecburiyetten kaynaklanıyor. Taraftarın da bu gerçeği düşünerek, anlayış göstermesi gerekir." dedi.   (Radyospor)
Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün satılacağı kararı "Bence çok doğru bir karar oldu." dedi,gündem oldu.

Hayrettin Hacısalihoğlu açıkladı Yusuf ve Abdulkadir satılacak

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün satılacağı kararı  "Bence çok doğru bir karar oldu." dedi,gündem oldu.

 

Hacısalihoğlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'in satılacağı kararının alındığını belirterek, "Trabzonspor'un en büyük sorunu ekonomik. Bunları yok sayamayız. Ekonomik konularla ilgili düzenleme yapılmak gerekir. Bu bir mecburiyet. Bu nedenle Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın satışı konusunda karar alındı. Bence de çok doğru bir karar oldu.  Başka türlü bu durumdan kurtulup, başarı yakalanamaz. Ekonomik durum düzeltilmezse net yaptırımlar var. UEFA yarışmalarından men, puan silme, transfer yasağı gibi... Kulübümüzün gelirlerinden çok borcu var. Bu nedenle satış kararı doğru. Benim yönetimimde de iki oyuncuya  teklifler olmuştu; ama netleşmedi. Şu anda tahmin ediyorum daha net teklifler var. Üzülerek de olsa iki oyuncumuzun verilmesinin zaruret olduğunu söylemeliyim. Bu bir mecburiyet. Ekonomik mecburiyetten kaynaklanıyor. Taraftarın da bu gerçeği düşünerek, anlayış göstermesi gerekir." dedi.

 

(Radyospor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.