Göztepe Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor 09.06.2020 - 13:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Göztepe Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Göztepe Trabzonspor maçının hakemi belli oldu   Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonun 27. Haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.   Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu.

Göztepe Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

 

Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonun 27. Haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçını Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.

 

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.